fbpx

Norsk Ballettinstitutt | Dansekurs, Danseskole & Ballettskole i Oslo og Viken

Breakdance

Breakdance er en gatedans som opprinnelig oppstod i New York på begynnelsen av 1970-tallet. I dag er dette en tøff og annerkjent fysisk krevende dansestil som praktiseres i hele verden.

Siden 2006 har vi hatt dette tilbudet hos oss på NBI Lillestrøm, og dette er en time som passer godt for litt tøffere barn som liker fysiske utfordringer og synes hip hop/break er kult!  

Breakdance er en dansestil innen hip hop-kulturen som oppsto i New York på 70-tallet. Den kom til Norge på 80-tallet og vokser stadig i popularitet.

Dansestilen er kjent for visse særmerker, som snurring på hodet og at danseren «fryser» i en viss, gjerne krevende, stilling. Det er vanlig å danse alene, som i en slags oppvisning eller i dueller («battles») mellom dansere. En kan breake til ulike slags musikk, men hip hop og remixer med «breaks» som passer dansestilen er vanlig.

Dette er en tøff klasse hvor vi skal få bryne seg på både hip hop- og break-sjangeren, mens alt flettes sammen av groovy moves! Vi lover både svette, slit og masse moro! En fartsfylt og utfordrende time – på denne klassen skal de tøffeste få danse!

Fra 1. klasse og oppover. Klassene går på onsdager på NBI Lillestrøm.

Klikk her for å lese mer om breakdance

Breakdance (født 2017 eller eldre) går følgende tider våren 2024:

Lillestrøm
Onsdager kl 16.15-17.10

Kurset går over 14 ganger á 55 minutter og koster kr. 2970,-.

Semesteret begynner i uke 2 og siste undervisningsuke er uke 17. Det vil bli en «åpen klasse» for foresatte en gang i løpet av semesteret, og gruppen skal være med på elevforestillingen på Lillestrøm Kultursenter i slutten av april/begynnelsen av mai.  

Du må melde deg på vårens kurs/prøvetime via bookingen vår her: https://bal-vs3.icapire.net/. Påmelding for nye elever åpner 27. november.

Ved påmelding i bookingen skal det innbetales et innmeldingsgebyr på kr. 150,- via Vipps per ordre. Dette er en del av den totale kursavgiften din, men tilbakebetales ikke ved avmelding av kurset.

Påmeldingen er ikke bindende før dere har deltatt på første klasse som er en prøvetime. Men vi setter stor pris på en rask tilbakemelding hvis du ikke skal fortsette, både for å unngå faktura og ventelister.

Påmeldingen regnes som bindende etter prøvetimen hvis vi ikke får en mail av dere med oppsigelse av plassen.

 

For øvrige spørsmål se her: https://dansen.no/sporsmal-og-svar/ eller ta kontakt.


Velkommen! 🙂