Norsk Ballettinstitutt Lillestrøm, Lørenskog og Oslo

Kjøp dansetøy hos oss!​

Visste du at du kan bestille det du trenger av dansetøy rett fra oss? Vi har startpakker til nye elever i ballett (Danselek, Barneballett og Klassisk ballett nivå 1) i tillegg til det meste annet av nødvendig utstyr du trenger til dansingen din.​

Norsk Ballettinstitutt tilbyr salg av ballettøy og jazzsko. Her finner du forskjellig type sko, drakter og tilbehør +++. Konkurransedyktige priser! Du kan under se hva vi har å tilby i pdf-dokumentene.

Alt dansetøy bestilles på mail direkte til Hanne Karoline på hanne_karoline@norskballettinstitutt.no
Hanne Karoline har kontortid tirsdager, onsdager og torsdager 10.00-16.00.

Ved bestilling, vennligst oppgi: 
Elevens navn, klasse og dag de danser + studiosted.
 Skriv også farge og størrelse der det er et alternativ. Dersom du ønsker å bestille sko: Oppgi hvilken skostørrelse eleven bruker i vanlige sko.

Du får en ordrebekreftelse når bestilingen er mottatt samt tilsendt faktura på e-post. Dansetøyet leveres ut på klasse av elevens pedagog, med mindre annet er oppgitt.

For å holde prisene nede på et hyggelig nivå, har vi ikke et stort lager med dansetøy, men bestiller dansetøy fra USA etter behov. Dersom vi er utsolgte og må fylle på fra USA, vil varene være oss i hende etter ca. 3 uker.

Ved kursstart selger vi et utvalg av dansetøyet vårt i resepsjonen i Lillestrøm. For avdelingene Lørenskog og Oslo må dansetøy bestilles per e-post også ved kursstart. Vi selger også dansetøy på forestillingene våre og ved diverse events.

I dokumentene under finner du våre produkter samt kleskoder.

Velkommen til en hyggelig og praktisk handel!

Skolens kleskoder
Startpakke
Våre produkter
PRISLISTE høsten 20