Dansetøy - Norsk Ballettinstitutt | Dansekurs, Danseskole & Ballettskole i Oslo og Akershus

Norsk Ballettinstitutt | Dansekurs, Danseskole & Ballettskole i Oslo og Akershus

Menu

Kjøp dansetøy hos oss!​

Visste du at du kan bestille det du trenger av dansetøy rett fra oss? Vi har startpakker til nye elever i ballett (Danselek, Barneballett og Klassisk ballett nivå 1) i tillegg til det meste annet av nødvendig utstyr du trenger til dansingen din.​

Norsk Ballettinstitutt tilbyr salg av ballettøy og jazzsko. Her finner du forskjellig type sko, drakter og tilbehør +++. Konkurransedyktige priser! Du kan under se hva vi har å tilby i pdf-dokumentene.

Alt dansetøy bestilles på mail direkte til Hanne Karoline på hanne_karoline@norskballettinstitutt.no
Bestillinger håndteres i kontortiden vår og blir utdelt på første og beste danseklasse. Noe ventetid må derfor medregnes. 

Ved bestilling, vennligst oppgi:
Elevens navn, klasse og dag de danser + studiosted.
 Skriv også farge og størrelse der det er et alternativ. Dersom du ønsker å bestille sko: Oppgi hvilken skostørrelse eleven bruker i vanlige sko.

Du får en ordrebekreftelse når bestillingen er mottatt samt tilsendt faktura på e-post. Dansetøyet leveres ut på klasse av elevens pedagog, med mindre annet er oppgitt.

For å holde prisene nede på et hyggelig nivå, har vi ikke et stort lager med dansetøy, men bestiller dansetøy fra USA etter behov. Dersom vi er utsolgte og må fylle på fra USA, vil varene være oss i hende etter ca. 3 uker.

Ved kursstart selger vi et utvalg av dansetøyet vårt i resepsjonen i Lillestrøm. For avdelingene Lørenskog og Oslo (Majorstuen, Løren og Stovner) må dansetøy bestilles per e-post også ved kursstart. Vi selger også dansetøy på forestillingene våre og ved diverse events.

I dokumentene under finner du våre produkter, samt våre kleskoder på dansekursene våre.

Velkommen til en hyggelig og praktisk handel! 🙂

Skolens kleskoder

Startpakke

Våre produkter

PRISLISTE 2019-2020