Norsk Ballettinstitutt Lillestrøm, Lørenskog og Oslo

JAZZDANS

Jazzdans er en dansestil som kjennetegnes av rytme, energi og mange morsomme trinn. Jazzdans er en danseteknisk stilart, hvor man blir kjent med typiske jazzelementer som blant annet isolasjon, dynamikk, rytmikk, attacker og hurtige temposkifter.

Denne dansestilen utvikler seg i takt med den til en hver tid eksisterende populærmusikk, og kan derfor ofte innholde elementer fra hip hop, funk, disco eller annen tidsriktig musikk. I en jazzdanstime lærer man en del teknikk gjennom oppvarmingsdelen, mens timen avsluttes med trinn på diagonal over gulvet og en dansekombinasjon.

Ved vår danseskole i Oslo tilbyr vi jazzdans fra 2. klasse og oppover og på flere nivåer. 

Velkommen til en fartsfylt og morsom dansetime!

Jazzdans nivå 1
Denne timen er for elever fra 6 år (1. klasse) og oppover, som ikke har danset jazzdans før (1.-4. klasse).
Høsten 2019 er denne timen i Oslo dessverre avlyst. 

Jazzdans, høyere nivåer
Det er pedagogen som avgjør om eleven er dyktig nok og kan de grunnleggende trinnene for hvert nivå, og som avgjør om eleven kan fortsette nivåstigningen. Vi anbefaler alle uansett å følge hvert nivå minimum 1 år (2 semestre), før man bytter.

Nederst på siden finner du pdf-filen «Jazzsyllabus» hvor du kan lese litt om hva vi forventer at elevene skal lære på hvert nivå.

Jazzdans nivå 1 går følgende tider våren 2020:

Oslo
Lørdager kl. 12.15

Kurset går over 14 ganger á 45 minutter og koster kr. 2350,-.
Semesteret begynner i uke 4 og avsluttes med foreldrevisning og forestilling på Lillestrøm Kultursenter i april/mai.

Meld deg på via påmeldingssiden vår. Påmeldingen er ikke bindende før dere har deltatt på første klasse som teller som en prøvetime. 

Jazzsyllabus brosjyre