fbpx

Norsk Ballettinstitutt | Dansekurs, Danseskole & Ballettskole i Oslo og Viken

Cassandra Loo

Cassandra begynte hos oss våren 2019, og underviser i bl.a. barnedans, ballett og jazzdans. Hun hjelper også administrasjonen med Instagram-kontoen til NBI. 

Cassandra begynte på Jorun Kirkenær sin ballettskole da hun var 3 år og har danset helt siden da. Hun har gått på Den Norske Operas ballettskole, juniorballetten på Bårdar Danseskole, den landsdekkende ballettlinjen på Fagerborg videregående skole og tatt en bachelorgrad i jazzdans på Kunsthøgskolen i Oslo.

Hun har vært med i produksjoner som ”Orlando” på Rogaland Teater, “Peer Gynt” på Den Norske Opera, “West Side Story” på Kilden Teater, “How to be alone” med Den Kulturelle Skolesekken og “1” med Esklan Dance Company. Hun har også medvirket i en rekke musikkvideoer, tv-produksjoner og kunstfilmer.

Cassandra har jobbet for Sats Elixia i flere år ved siden av å være profesjonell utøvende danser og dansepedagog. Nå jobber hun også aktivt som yogalærer ved YogaKi og bedriftsyoga etter å ha videreutdannet seg som Ashtangalærer ved Hiyoga.

Scroll to Top