Juleforestillingen "Førjulskos" 2020, info til danserne Stovner - Norsk Ballettinstitutt | Dansekurs, Danseskole & Ballettskole i Oslo og Viken

Norsk Ballettinstitutt | Dansekurs, Danseskole & Ballettskole i Oslo og Viken

Menu

Juleforestillingen “Førjulskos” 2020, info til danserne Stovner

Her finner du mer informasjon om årets kommende juleforestilling for elever som danser på Lillestrøm; «Førjulskos 2020» på Lillestrøm Kultursenter.

2020 har ikke vært et lett år å drive med kultur på, og etter plan A og plan B er vi nå på plan C for gjennomføringen av årets juleforestilling “Førjulskos”.

Alle grupper som skal være med i år har fått X antall mailer fra oss med mer info… 😉

Plan C er at vi gjør forestillingene om til en filmproduksjon: alle gruppene filmes av et profesjonelt filmcrew på scenen i Stjernesalen, Lillestrøm Kultursenter. Dette skjer mandag 4. januar, tirsdag 5. januar og/eller torsdag 7. januar. Dette vil skje uten noen form for publikum i salen, kun filmcrewet fra Kultursenteret og pedagogene tilstede. 

Dansene vil settes sammen til 4 ulike filmer med grunnlag fra den opprinnelige “Hvem danser hvilken dag”: Hvem danser hvilken dag, jul 2020 – oppdatert 11.11.20

Det vil bli én film for gruppene satt opp mandag 4/1, én film for gruppene satt opp tirsdag 5/1, én film for gruppene satt opp onsdag 6/1 og én film for gruppene satt opp torsdag 7/1.

Forestillingene vil ikke strømmes live, men blir filmet og vist som en “kinofilm” på Lillestrøm Kultursenter senere i januar/februar når publikum får lov til å komme inn i salen igjen.
Mer info kommer når dette er avklart med smittevernsreglene og Kultursenteret. 

Den gode nyheten er at nå blir det ingen begrensninger på billettkjøp til kinofilmen ettersom vi kan vise filmene så mange ganger det behøves, – og danseren har også mulighet til å se seg selv danse på et stort kinolerret! 🙂

Her kan du se informasjonen vi delte med dere tirsdag 15/12 (via nyhetsmail, Facebook og hjemmesiden vår “Nyheter”). 

Under ligger nå alle infolapper oppdatert med nyeste informasjon fra 17/12.

Kostymeleie/påmelding

Kostymeleien din teller som en «påmelding» til deltagelse på forestillingen. Har du ikke kostymeleie i år må du ha gitt beskjed til pedagogen din eller kontoret om du er med eller ikke. 

Vi må være ekstra nøye med registrering av deltagende elever i år. Har du ikke gitt oss på kontoret eller pedagogen din direkte beskjed om du er med eller ikke må du gjøre dette nå! Send oss en mail så får vi registrert det. 🙂

Grunnen til dette er både pga. eventuell smittesporing og pga. antall kostymer (som ikke skal deles i år, hvis de gjør det blir de desinfisert mellom hver forestillingsdag). 

Juleferie på NBI

Kontoret tar offisielt juleferie 18.12.-6.1., men mail svares sporadisk i ferien og vi vil bruke mye tid på gjennomføring av “Førjulskos”. 

Så send oss en mail hvis du har konkrete spørsmål – som du ikke finner svar på i infolappen din! 🙂

Husk å øve på dansen din i juleferien!!! 

Trenger du og få fri fra skolen en av dagene? Send en mail til kontoret så får du en bekreftelse du kan gi til skolen.

Vi er lei oss for at det har blitt så mye endringer i forhold til elevforestillingen vår, og håper dere orker å bli med inn i plan C for gjennomføring. 

Vi gleder oss veldig til å gjennomføre og vise frem de fine elevene våre har gjort på scenen igjen med alle øvetimene og den harde jobben de gjør i dansestudioet vårt.

Og frem til det ønsker vi dere en riktig GOD JUL & GODT NYTT ÅR!! 🙂

BETALING AV KOSTYMELEIE (oppdatert 13/11-20)

Prøver romjula og helgen 2.-3. januar 2021 (for ungdommer/Kompani hovedsakelig. Oppdatert 16/12-20)

INFOLAPPER

Her finner du alle sammenfattende INFOLAPPER til hver klasse i god tid før forestillingene.

Infolappene skal samle opp all informasjon du trenger å forholde deg til i forbindelse med forestillingene.

Finn din/-e klasse/-r i dokumentene under.

De er sortert utifra KURSKODENE. Disse finner du i timeplanen vår og i ordrebekreftelsen/fakturaen din for våren.

(Regelen for kurskodene er hovedsakelig slik; eks. C1B0: C = kurssted C (Majorstuen), 1 = kursdag i uka (mandag), B = Barneballett, 0 = nivå 0. Med diverse unntak…)

Oppdatering 18. desember: Alle infolapper oppdatert for filming av juleforestillingen 4.-7. januar 2021

Word-dokumenter sortert etter kurskodene:
Infolappene legges ut her løpende ettersom de er klare. 

S1H1

S1J1

S3K1

S3K2

S6B0