fbpx

Norsk Ballettinstitutt | Dansekurs, Danseskole & Ballettskole i Oslo og Viken

Våre trivselsregler

Vi ved skolen ønsker å ha en viss standard og disiplin på klassene vi tilbyr. Hvis vi ikke respekterer det vi gjør, hvem skal gjøre det da?


Vi må alle hjelpe til å beholde respekten for dansen. Det finnes flere uskrevne regler både i dansesalen og på danseskolen, og er man ny kan dette være litt nytt og annerledes.

Å ha regler er ikke for å drepe glede og danselyst! De hjelper oss alle til å ha både et godt sosialt miljø og et godt læremiljø.

Les og følg derfor våre trivselsregler under!

1. Ingen utesko er tillatt inne i dansesalene! Dette gjelder også for foreldre når dere er innom. Respekter rommet med en gang du kommer inn i dansesalen, – ikke løp, rop og skrik, leke med diverse utstyr eller lignende.

2. Skru av mobiltelefonen!

3. Gå på do før eller etter timen din. Ikke kast bort viktig dansetid med å sitte på do! 😉

4. Det er hyggelig at du hilser på pedagogen når du kommer til time. Møt presis og ikke forlat salen før du har spurt læreren eller dere har sagt “takk for i dag”.

Kommer du for sent, vent til et passende øyeblikk å gå inn i salen.

5. Hør på instruksjoner, korreksjoner og andre elevers spørsmål. Prat ikke unødvendig, og rekk opp hånden hvis du har noe å si. Spør om du ikke forstår noe. Og svar på tiltale/hvis du får spørsmål!

Når pedagogen retter på deg er det ikke kritikk og for å være slem, men korreksjon for at du skal bli bedre. Ta det til deg og prøv igjen. Det er slik vi lærer.

6. Kast tyggegummien i søpla FØR du kommer inn. Mat er ikke lov i studioene, drikkeflaske med VANN er lov. Drikkepauser skjer når pedagogen sier det er greit.

7. Rydd etter deg i garderober, kjøkken eller oppholdsrom. Kast søppel i søppelbøttene. Da blir alt så mye koseligere rundt oss!

8. Foreldre venter utenfor dansesalene på elevene (dette gjelder også for de yngste barna). Hvis man må være med inn i salen med de yngste elevene skal de voksne også være med å danse.

9. Vær høflige og gode rollemodeller for hverandre og mot læreren. Dette gjelder også under forestillingene når vi møter mange nye elever i alle aldre.

Velkommen til oss!