fbpx

Norsk Ballettinstitutt | Dansekurs, Danseskole & Ballettskole i Oslo og Viken

Våre trivselsregler

Vi ved skolen ønsker å ha en viss standard og disiplin på klassene vi tilbyr. Hvis vi ikke respekterer det vi gjør, hvem skal gjøre det da?

Vi må alle hjelpe til å beholde respekten for dansen. Det finnes flere uskrevne regler både i dansesalen og på danseskolen, og er man ny kan dette være litt nytt og annerledes. Det er også fint å huske på når du har danset hos oss noen år. 

Å ha regler er IKKE for å drepe glede og danselyst! De hjelper oss alle til å ha både et godt sosialt miljø og et godt læringsmiljø.

Les og følg derfor våre trivselsregler under! 😊

 1. Ingen utesko er tillatt inne i dansesalene! Dette gjelder også for foreldre når dere er innom. Respekter rommet med en gang du kommer inn i dansesalen, – ikke løp, rop og skrik, leke med diverse utstyr eller lignende.
 2. Det er forbudt å bruke mobil (og andre elektroniske enheter) i klasse.
  Den skal ligge i jakken/sekken på lydløs/ikke forstyrr hele timen, og skal heller ikke tas opp i drikkepauser og lignende.
 3. Det er ikke tillatt å filme/ta bilder av andre elever uten tillatelse. Det skal ikke tas bilder/filme eller annet i lokalene våre/på klasse, så lenge dette ikke er avklart med pedagogen og alle tilstede.
 4. Gå på do før eller etter timen din. Ikke kast bort viktig dansetid med å sitte på do! 😉
 5. Fyll vann på flasken før timen din. Det er ikke lov med «flying» ut og inn av salen under klassen, hverken for små eller større dansere.
 6. Oppførsel på time: Det er hyggelig at du hilser på pedagogen når du kommer til time. Møt presis og ikke gå ut av dansesalen før du har spurt læreren eller dere har sagt «takk for i dag».
 7. Kommer du for sent, vent til et passende øyeblikk å gå inn i salen.
 8. Må du forlate dansesalen under timen skal pedagogen få beskjed.
 9. Hør på instruksjoner, korreksjoner og andre elevers spørsmål. Prat ikke unødvendig, og rekk opp hånden hvis du har noe å si. Spør om du ikke forstår noe. Og svar på tiltale/hvis du får spørsmål!
  Når pedagogen retter på deg er det ikke kritikk og for å være slem, men korreksjon for at du skal bli bedre. Ta det til deg og prøv igjen. Det er slik vi lærer. 😊
 10. Kast tyggegummien i søpla FØR du kommer inn. Mat er ikke lov i studioene, drikkeflaske med VANN er lov. Drikkepauser skjer når pedagogen sier det er greit.
 11. Rydd etter deg i garderober, kjøkken eller oppholdsrom. Kast søppel i søppelbøttene. Da blir alt så mye koseligere rundt oss!
 12. Foreldre venter utenfor dansesalene på elevene (dette gjelder også for de yngste barna, bortsett fra Babydans og “Liten & Stor”). Vennligst respekter en lukket dør.
  Hvis den voksne må være med inn i salen med de yngste elevene skal de voksne også være med å danse.
 13. Vær høflige og gode rollemodeller for hverandre og mot læreren. Dette gjelder også under forestillingene når vi møter mange nye elever i alle aldre.
 14. Det er nulltoleranse for bruk av all form for rusmidler (inkludert vaping) på skolens område og under arrangementer, forestillinger, reiser, konkurranser osv. i NBIs regi.
  Hvis dette allikevel skjer, vil eleven det gjelder bli utestengt fra NBI med umiddelbar virkning og uten diskusjon.

Vi ønsker deg en lærerik, engasjerende og morsom dansetime! 😊