Norsk Ballettinstitutt | Dansekurs, Danseskole & Ballettskole i Oslo og Akershus

Menu

Hip hop Oslo

Hip hop er en populær musikkstil, men også en dansestil som blir mer og mer populær. Dansestilen oppsto i New York på 1970-tallet, og utvikler seg stadig. Timen inneholder mye fartsfylt moro, utfordrende dansetrinn og masse bra musikk – en flott og krevende dansetime for både gutter og jenter!

En hip hop-klasse inneholder oppvarming, styrke, strekk og koreografi. Man lærer grunnleggende trinn som blir mer avansert dess høyere nivå du er på. Musikken som blir brukt er alt fra tung rap til myk r’n’b.

I dansesjangeren hip hop er det mange «underkategorier», som kan varierer fra pedagog til pedagogs dansestil, samt innen de ulike klassene de gir.
Koreografiene kan inneholde elementer fra house, old school hip hop, breaking, crumping, popping, locking, electric boogie, lyrisk hip hop, new school hip hop og ladystyle hip hop.

En hip hop-klasse er rene paradiset for deg som hører mye på musikkstilen og som gjerne vil danse kult og bære attituden som hører til!

Hip hop-timene legger vekt på trinnkombinasjoner, og kun helt elementær teknikktrening. Vi anbefaler derfor å kombinere denne dansetimen med mer teknisk baserte dansetimer som f.eks. jazzdans eller klassisk ballett dersom man ønsker å gå videre med dansen.

På vår danseskole på Majorstuen har vi hip hop for 8 år+ og 10 år+ på fredager. 

Hip hop nivå 1 går følgende tider våren 2020:

NBI Majorstuen
Vi har dessverre ikke tilbud i hip hop for 6-7 åringer dette skoleåret

NBI Løren skole
Onsdager kl. 14.45 (lukket for 1.-2. trinn AKS, Løren skole)
Onsdager kl. 16.00 (lukket for 3.-4. trinn AKS, Løren skole)

Kurset går over 14 ganger á 55 minutter og koster kr. 2455,-. Semesteret begynner i uke 4 og avsluttes med foreldrevisning og forestilling på Lillestrøm Kultursenter i april/mai.

Meld deg på via påmeldingssiden vår. Påmeldingen er ikke bindende før dere har deltatt på første klasse, som teller som en prøvetime. Hvis du ikke skal fortsette SKAL vi ha en skriftlig tilbakemelding på mail, så sletter vi ordre/faktura. Flere av våre grupper pleier også å få ventelister, så vi setter stor pris på tilbakemelding så fort som mulig, så andre har anledning til å prøve seg.