fbpx

Norsk Ballettinstitutt | Dansekurs, Danseskole & Ballettskole i Oslo og Viken

Menu

Marie Nilseng Barben

Marie skal ha permisjon fra undervisningen sin hos oss våren 2022.

Hun har undervist hos oss siden høsten 2016, og underviser i barnedans, klassisk ballett og jazzdans. Hun er også ansvarlig for barnedans-programmet vårt. 

Marie sin lidenskap er ballet og dans og hun har danset siden hun var 4 år. Hun er halvt norsk og halvt sveitsisk, og har gått på ballettskole i Lausanne, Sveits. Der har hun også gått på toppidrettsgymnaset.

Marie har deltatt på forskjellige dansekonkurranser i Europa, bl.a. Concours International de Danse Classique de Nyon, Tremplin Danse og Ballettwettbewerb Solothurn. For å bli en så allsidig og god danser som mulig har hun også reist rundt i Europa for å delta på masteclasses og kurs for viderekomne dansere.

Da hun flyttet fra Sveits til Norge begynte hun på Kulturlinjen på Lillehammer videregående skole. Sommeren 2017 var hun ferdig utdannet dansepedagog fra Norges Dansehøyskole (NDH) med fordypning i jazzdans.

Marie betegner seg selv som en energisk perfeksjonist som alltid presser seg selv for å bli bedre. Dans har alltid vært livet hennes og derfor elsker hun å dele sin lidenskap og kunnskap med andre.

Marie har også vært kontorhjelp på kontoret vårt i 2020.