Viktig informasjon: ingen danseundervisning på NBI de neste to ukene - Norsk Ballettinstitutt | Dansekurs, Danseskole & Ballettskole i Oslo og Viken

Norsk Ballettinstitutt | Dansekurs, Danseskole & Ballettskole i Oslo og Viken

Menu

Viktig informasjon: ingen danseundervisning på NBI de neste to ukene

Kjære alle nye og gamle elever og foresatte på NBI!  

Pga. myndighetenes føringer vil det IKKE BLI NOEN FYSISK UNDERVISNING HOS OSS PÅ NOEN AV STUDIOENE VÅRE FRA MANDAG 11. JANUAR OG 2 UKER FREM CA.


Vi velger å utsette all undervisning til vi får lov til og møtes fysisk i dansesalen igjen.

Semesteret skal fremdeles gå over 14 uker, men vil forlenges ut i mai/juni.
Alle prøvetimer osv. blir utsatt til vi møtes i dansesalen.

Vi avventer nye føringer fra myndighetene rundt den 20.-21. januar, så vet vi forhåpentligvis mer og kan sette en ny oppstartsdato. Vi holder dere løpende oppdatert. 

Til info ang. faktuering av vårens kurs

For dere som ikke har betalt vårens kursavgift enda: Flere av deres fakturaer for våren har forfall rundt midten av januar, men vi informerer om at betalingsfristen utsettes til første kursuke har vært (gjelder spesielt for dere som er nye som er usikre på om dere skal gå kurset). 

Vår plan for vårsemesteret

Hverdagen til oss alle er forandret pga. koronasituasjonen, og vi er alle tvunget til å tenke nytt. I forhold til forløpet av vårsemesteret så kan vi dessverre ikke i disse tider sammenligne det med hvordan det har pleid å være. Vi må alle tenke på en ny måte å gjøre det beste ut av situasjonen, slik at barna våre fortsatt får den fysiske og mentale utviklingen som dans medfører.

Når det er sagt, så håper vi selvfølgelig at vi skal ha mulighet å gjennomføre slik som i høst, men vi har også en plan hvis det blir flere tidvise restriksjoner mot å møte fysisk i dansesalen:

For de yngre elevene og de som danser 1-2 klasser i uka vil klassen din bli utsatt til nedstengningen blir opphevet.

For de eldre elevene og dere som trenger kontinuerlig trening vil vi tilby onlineklasser til vi kan være i studio igjen. Vi har som mål å gjennomføre semesteret for dere lengst mulig i sal for dere også, men vi vil tilby onlineundervisning når dette ikke er mulig. Vi ønsker å gi dere vellykkede virituelle danseopplevelser og vi har alle gjort våre erfaringer ift. online undervisning dette siste året. Vi tar definitivt med oss både våre egne erfaringer, gode tips og erfaringer fra kollegaer i inn- og utland, samt tilbakemeldinger fra dere ved nye onlineklasser. 
Hvis ny nedstengning underveis denne våren vil onlineklassene bli kontinuerlige og være til samme dag og tid som dine normale klasser. Det vil også legges opp til sosialt samvær og at treningen vil tilpasses til å ikke ta for stor fysisk plass der du er. 

Vi håper dere får alle noen rolige januardager og ikke savner dansen for mye! 😊 ❤️
Vi gleder oss veldig til å danse med dere igjen!!

Med vennlig hilsen 
Norsk Ballettinstitutt
v/ Ingvild, Isabella, Hanne Karoline & Kjerstin på kontoret