Viktig beskjed 3. januar: Førjulskos 2020 blir nå en filmproduksjon! - Norsk Ballettinstitutt | Dansekurs, Danseskole & Ballettskole i Oslo og Viken

Norsk Ballettinstitutt | Dansekurs, Danseskole & Ballettskole i Oslo og Viken

Menu

Viktig beskjed 3. januar: Førjulskos 2020 blir nå en filmproduksjon!

Oppdatering søndag 3. januar 2021 kl. 20.00:

Kjære alle dere flotte danserne våre (og foresatte)!

Vi regner med at alle har hørt om de nye Korona-tiltakene som kom fra regjeringen nå i kveld kl. 18.00, og at dere lurer på hva som skjer med Førjulskos-filmingen i morgen, mandag 4/1, og utover uka.
https://www.regjeringen.no/no/aktuelt/innforer-flere-nasjonale-smitteverntiltak/id2826466/

Skolens eier Kjerstin har snakket med kommuneoverlegen vår i Lillestrøm, og anbefalingen er klar. Filmprosjektet vårt bør utsettes. 😭😭

Så de neste to ukene forholder vi oss alle til det som er blitt anbefalt av regjeringen, og så bruker vi på kontoret tiden til å finne ut av hvordan vi håndterer filmprosjektet, semesterstart og annet som følger dette. Vi holder dere oppdatert underveis. Og kjære dere, ikke minst motet! Dette vil også gå over 💖💖

Klem til dere alle fra oss


———————————————-


Nyhetsmail gått ut til alle elever registrert høsten 2020, tirsdag 15. desember:

 

Kjære alle elever og foreldre som skal være med på juleforestillingen vår “Førjulskos” på Lillestrøm Kultursenter,

Skal gruppen din ikke være med på årets juleforestillingen gjelder ikke denne infoen deg, og du kan se bort ifra denne mailen.

Vi fikk i dag beskjed fra Lillestrøm kommune og Lillestrøm Kultursenter om at alle kulturelle arrangementer er avlyst frem til 17. januar 2021. Dette påvirker dessverre vår “Førjulskos” 4.-7. januar. 

Dette fører oss over til vår PLAN C for å gjennomføre forestillingene og få lov til å vise frem elevene våre på scenen: Førjulskos 2020 blir nå en filmproduksjon! 😃

Plan C innebærer ikke altfor store endringer i forhold til forestillingsinfoen du allerede har fått; forestillingene vil fremdeles gå på Lillestrøm Kultursenter mandag 4., tirsdag 5., onsdag 6. og torsdag 7. januar, men dansene vil bli filmet i Stjernesalen istedenfor i Teatersalen, og uten noen form for publikum i salen, kun et filmcrew. 

Vi har fått klarsignal fra kommuneoverlegen i Lillestrøm at ved å ha en og en gruppe på scenen – med strenge smittevernstiltak og vask av lokaler mellom hver gruppe – får vi lov til å filme alle gruppene på scenen.
Om alle barn under 20 år (og under 20 stk. i gruppa som vi er nå i høst uansett) får lov til å danse sammen i dansesalen får de også lov til å danse sammen på scenen, – og det sier vi HURRA for! 😊

Forestillingene vil ikke strømmes live, men blir filmet og vist som en “kinofilm” på Lillestrøm Kultursenter senere i januar/februar når publikum får lov til å komme inn i salen igjen.
Mer info kommer når dette er avklart med smittevernsreglene og Kultursenteret. 

Den gode nyheten er at nå blir det ingen begrensninger på billettkjøp til kinofilmen ettersom vi kan vise filmene så mange ganger det behøves, – og danseren har også mulighet til å se seg selv danse på et stort kinolerret! 😊

Videre og oppdatert forestillingsinformasjon

Disse beslutningene ble tatt i dag, så vi på kontoret vil utarbeide en ny prøveplan over filmingen og det vil bli noe endringer for alle. Men vi jobber iherdig med å få dette klart før helgen, og gruppe for gruppe vil få oppdatert (nok en gang…) infolapp på mail fortløpende. 

Foreløpig er alt det nye i planleggingsprosessen for oss, så vi ber dere om å ha is i magen og vente på mer informasjon til vi rekker å ha denne klar… 😉

Det vi vet er at alle barneballett 4-5 år og alle grupper nivå 1-5 som skulle hatt prøver/sceneprøver søndag 3. januar: Denne prøven utgår og dere får da fri denne dagen.

For elever nivå 6 og eldre vil prøvene som allerede er satt opp lørdag 2. og søndag 3. januar gjennomføres, men muligens med noen endringer. Mer info kommer.  

Allerede kjøpte billetter

Har du kjøpt billetter til forestillingene?

Fysiske billetter fra Lillestrøm Kultursenter: 
Informasjon fra Kultursenteret:
Ved avlysning trenger dere som har kjøpt billetter på nettet ikke foreta dere noe. Pengene blir tilbakeført til den kontoen som var belastet i utgangspunktet. Det kan gå inntil to uker før du ser pengene tilbake på din konto, men vær oppmerksom på at «innbeløpet» i nettbank/kontoutskrift kan legge seg tett opp mot datoen når kjøpet ble registrert. Noen ganger også foran «utbeløpet». Du bør derfor sjekke kontoutskriften din helt tilbake til kjøpsdato.

Dersom billettene ble betalt med kredittkort kan det godt være at pengene blir tilbakeført til kredittkortselskapet ditt. I så fall vil beløpet bli utlignet på neste faktura.

Har du derimot kjøpt billettene i billettluka, kan du enten henvende deg der eller sende oss billettene og kontonummeret ditt på e-post til billett@lillestrom-kultursenter.no
Vi vil refundere pengene så snart som mulig.

Strømmebilletter:
Disse tilbakebetales fra NBI. 
Har du bestilt strømmebillett via hanne_karoline@norskballettinstitutt.no blir du kontaktet av oss og får billetten tilbakebetalt. 

Har du bestilt strømmebillett via bookingsystemet? 
Har du betalt billetten må du sende oss en mail til post@norskballettinstitutt.no med kontonummeret ditt som du ønsker å få tilbakebetalt billetten på. Har du ikke betalt strømmebilletten enda trenger du ikke å gjøre det nå, vi sletter ordren for deg om litt. 

—————————————————-

Vi takker dere alle for tålmodigheten og velvilligheten til å gjennomføre forestillingene, og håper dere vil være med oss videre inn i plan C.

Og dette betyr at alle elever som skal være med må huske å øve på dansen sin hjemme i juleferien, og at den eventuelle kostymeleien må innbetales til oss via Vipps innen 1. januar (se pris og mer info i infolappen din). 

Å skape en helt ny filmproduksjon vet vi at flere andre ballettskoler har gjort i år, men dette blir helt nytt for oss på NBI. Men “forestillingsfølelsen” vil fremdeles være der; elevene danser dansen sin på scenen i fullt kostyme, vi har scenelys, scenerøyk og ikke minst vårt helt private lille filmcrew!
Så det vil bli en annerledes, men spennende erfaring for både liten og stor, – vi gleder oss!

Dere dette gjelder vil høre mer fra oss om litt, og imens og til alle dere andre; – riktig god førjulstid videre!😘

Med vennlig hilsen
Norsk Ballettinstitutt