fbpx

Norsk Ballettinstitutt | Dansekurs, Danseskole & Ballettskole i Oslo og Viken

NBI Stovner

Vi flytter inn på Stovner!

Hurra! NBI utvider og får et splitter nytt lokale på Stovner! 🙂

I januar 2020 flytter vi inn i Idrettens Hus i Haavard Martinsens vei 30 på Stovner/Haugenstua. Vi gleder oss veldig til å bli en del av alt det spennende som skjer her!
Vi får et helt nytt og eget dansestudio i 2. etasje, og deler etasjen med bl.a. Crossfit-sal, treningsrom m.m. Ellers i huset er det også en stor idrettshall hvor det er liv fra kl 16-22 hver dag, turnhall og kafeteria. Et spennende hus med mye action!

På Stovner tilbyr vi hovedsakelig dansekurs for barn/unge i danselek 3-4 år, barneballett 4-5 år, klassisk ballett, jazzdans og hip hop for 1. skoletrinn og oppover, og vi har også tilbud i klassisk ballett og jazzdans for voksne.

Vi er danseskolen som driver med scenedans. Vår kvalitet, er din sikkerhet. Velkommen til både dans, moro og nye venner!

Om Idrettens Hus Nordbyen

Idrettens Hus driftes av Høybråten og Stovner IL (HSIL). Klubben består i dag av over 2000 medlemmer. HSIL skal skape sunn aktivitet og idrettsglede for barn, unge og voksne i alle aldre. De skal være en trygg sosial arena for alle som deltar i våre aktiviteter der alle skal kunne delta etter sine forutsetninger og mål, i tråd med klubbens grunnverdier.

Les mer om idrettslaget her https://hsil.klubb.nif.no/Sider/Hjem.aspx.

Ved hjelp av bl.a. tippemidler har nå HSIL fått mulighet til å pusse opp og flytte inn i gamle Jordans fabrikklokaler i Haavard Martinsens vei 30. Her er de godt i gang med å skape et levende og hyggelig samlingspunkt for barn, unge og voksne med ulike tilbud for alle interesser.

Områdene rundt huset er også i kraftig utvikling med planlegging av grøntområder, fotballbaner, boliger m.m. Vi på NBI gleder oss til å ta del i dette.

Idrettens Hus Nordbyen har parkeringsplasser utenfor, samt sykkelparkering. Huset er lett tilgjengelig fra Trondheimsveien / Østre Aker vei, samt ligger 6 minutters gåtur fra Rommen T-bane, 14 minutters gåtur til Haugenstua togstasjon, 9 minutters kjøretur fra Lørenskog og 15 minutters kjøretur fra Lillestrøm. I tillegg går det busser i området.

Vi gleder oss til å flytte inn på nyåret! 🙂