fbpx

Norsk Ballettinstitutt | Dansekurs, Danseskole & Ballettskole i Oslo og Viken

Online-kurs: interaktivt danseeventyr!

Bor du langt unna en danseskole? Eller ønsker du et tilbud på lørdag morgen når barnet er utvilt?

Våre interaktive eventyr-danseopplevelser for 3-6 åringer har blitt veldig godt tatt imot de siste årene. Kursene varer 4-5 uker og går online via Zoom. Tilbudet fortsetter også høsten 2023! 🙂

Vi har barn fra hele Norge som har danset med oss på Zoom. Så hvis du har noen venner eller bekjente, uansett hvor i Norge, så la de gjerne få vite om dette tilbudet vårt! Vi har tidligere danset oss gjennom eventyrene om bl.a. Tornerose, Aladdin og Vaiana, samt Mowgli og Jungelboken, Prinsessen og Frosken og Nøtteknekkeren.

Høstens andre kurs tar utgangspunkt i eventyret om “Frost”.

Her følger kurset og øvelsene alt det spennende som skjer med Elsa, Anna, Kristoffer og snømannen Olaf i de populære Frost-filmene fra Disney. 

Vi følger hovedpersonenes handlinger og opplevelser under hele klassen med sanger fra filmene og klassisk musikk. Det kommer også til å bli vist bilder av dyr, steder og andre ting som passer til eventyret. På onlinekurset vil barnet lære seg grunnleggende posisjoner i klassisk ballett, samtidig mye kreativ dans rundt temaet. 

Kurs nr. 2 (Frost) oktober-november 2023 går:
Lørdag 14. oktober, 21. oktober, 28. oktober, 4. november og 11. november

Tid: Kl. 09.00-09.30
Pris: kr 616,- for 5 uker
Pedagog: Sophia K.
Påmelding: via bookingen vår
Påmelding i bookingen er åpen
Kurset har kurskode A6BE2 og heter “Online barneballett – Frost, oktober-november 2023

NB! Påmeldinger på lørdag etter kl. 08.30 kan ikke forvente å delta på dagens klasse

Utstyr:
Et rom barnet har plass til å bevege seg (og gjerne være uforstyrret av andre familiemedlemmer) + en pc eller lignende for å koble oss sammen.

Antrekk etter lyst og humør, eller tema, så lenge man kan bevege seg i det. Håret er satt opp i en hestehale eller lignende for de med langt hår. 
Kurset passer både for gutter og jenter. 

Hva skjer og hvordan:
Kurset er interaktivt, dvs. det er online (via Zoom) med en dansepedagog og assistent tilstede i studio for å se barna og veilede dem gjennom danseeventyret vårt. 
For at pedagogen skal kunne ha et aktivt samarbeid med barna er det viktig at video-funksjonen på Zoom er på, men når kurset er i gang må mikrofonen være av for å unngå unødvendig støy som forstyrrer de andre deltagerne. 
Når du er påmeldt får du tilsendt forskjellige tegneark på mail som barna kan fargelegge, i samme tema som eventyret. 

Zoom-linken:
Du mottar linken til Zoom-møtet på mail før første kursdag (1-2 dager i forkant). Det er samme link hver gang, så lagre mailen/linken. 😉

I løpet av 5 uker vil barna danse seg gjennom vårt utvalgte eventyr, lære grunnleggende ballett-trinn og få utfolde kreativiteten sin. Vi fokuserer bl.a. på ponnygallopp, fotarbeide, storketrinn og armer, bevegelighet og styrke, som er en del av læreplanen vår for denne aldersgruppen. For hvert videre kurs fokuserer vi på forskjellige momenter som vi ellers lærer bort over 14 uker på våre vanlige kurs. Du velger selv hvor mange perioder du ønsker å delta på.

 

Påmeldingsregler online-kurs
Første gang regnes som en prøvetime.
Ved påmelding betaler du kr. 150,- for prøvetimen i bookingen. Dette beløpet er en del av den totale kursavgiften din, men tilbakebetales ikke hvis du ikke skal gå hele kurset. 
Eventuell avbestilling av kurset må skje senest en dag før kursstart hvis du ikke ønsker å gå kurset/ta prøvetimen.
Hvis vi ikke mottar annen tilbakemelding på mail før neste kursdag er påmeldingen bindende etter prøvetimen, og du/dere regnes som påmeldt til kurs listet opp i ordrebekreftelsen. 

All oppsigelse/endring av kursplass må gjøres ved å sende mail til 
post@norskballettinstitutt.no.

Pedagog/assistent vil ta en form for “opprop” av barna som er med på Zoom, så skriv gjerne inn barnets navn (holder med fornavn) på Zoom-en. 

 

Kurs nr. 1 (Prinsessen og frosken) august-september 2023 går:
Lørdag 26. august, 2. september, 9. september, 16. september, 23. september

Tid: Kl. 09.00-09.30
Pris: kr 616,- for 5 uker
Pedagog: Sophia K.
Påmelding: Påmeldingen er stengt for kurs 1.

Dette er hva foreldre sier om våre interaktive eventyrklasser:

“Vi vil bare si at datteren vår som straks blir fire elsker kurset! Så fint med
dansing og eventyrfortelling/assosiasjoner i alle bevegelser. 

Hun er litt sjenert og syntes det var skummelt å gå på dansing i januar uten at vi fikk være med inn når hun ikke kjente noen. Tilslutt ville hun bare sitte og se på de andre, så da tok vi henne ut av kurset. Men dette kurset digger hun, hun spør når det er lørdag og elsker å vise fram trinnene for familien. Etter jul har hun lyst til å danse sammen med barna sier hun, så dette kurset har nok vært en god forberedelse til fremtidige dansekurs for en litt sjenert jente.”

Jeg er mamma til en elev ved ballettskolen. Etter deres fantastiske onlinetimer, har flere av våre venner spurt om muligheten til å fortsette med virtuelle dansetimer sammen med dere.”

“Flere familier har vist sin interesse og har sagt at det er helt fantastisk løsning med ballett hjemme.

Takk for at dere sprer danseglede i lockdown

Tusen takk for strålende opplegg

Ta kontakt med oss på post@norskballettinstitutt.no hvis spørsmål, og velkommen med! 🙂