fbpx

Norsk Ballettinstitutt | Dansekurs, Danseskole & Ballettskole i Oslo og Viken

Online-kurs: interaktivt danseeventyr!

Bor du langt unna en danseskole? Eller ønsker du et tilbud på lørdag morgen når barnet er utvilt?

Våre interaktive danseeventyr for 3-6 åringer har blitt veldig godt tatt imot de siste årene. Kursene varer 4-5 uker og går online via Zoom.

Vi har barn fra hele Norge som har danset sammen med oss, så hvis du har noen venner eller bekjente, uansett hvor i Norge, så la de gjerne få vite om dette tilbudet vårt!

 🙂

Våren 2024 kommer vi til å danse oss gjennom eventyrene Askepott, Encanto og Alice i eventyrland. 

Vi har tidligere danset oss gjennom eventyrene om bl.a. Frost, Tornerose, Aladdin, Vaiana, Jungelboken, Prinsessen og Frosken, og Nøtteknekkeren.Vi følger hovedpersonenes handlinger og opplevelser i løpet av hele klassen med sanger fra filmene og klassisk musikk. Det kommer også til å bli vist bilder av dyr, steder og andre ting som passer til eventyret. På online kurset vil barnet lære seg grunnleggende posisjoner i klassisk ballett, samtidig mye kreativ dans rundt temaet. 


Kurs 2 – «Encanto», februar-mars 2024

I eventyret Encanto (den populære Disneyfilmen fra 2021) møter vi hele den magiske familien til Mirabel, hvor alle utenom henne innehar magiske krefter. Her møter vi alle karakterene som finnes i Casa Madrigal, det magiske huset deres, og følger Maribel på søken etter hvorfor hun er den eneste uten magiske evner. 

 

Dato for kurset:
10/02, 17/02 (fri pga. vinterferie 24/02), 02/3, 09/03, 16/03
Tid: 09.00-09.30
Pris: 616,-
Pedagog: Sophia
Assistent: Helena
Påmelding: via bookingen vår
Påmelding i bookingen er åpen
Kurset har kurskode A6BE og heter “Online barneballett – Encanto”

NB! Påmeldinger på fredager etter kl. 16.00 kan ikke forvente å delta på lørdagens klasse

 

Utstyr:
Et rom barnet har plass til å bevege seg (og gjerne være uforstyrret av andre familiemedlemmer) + en pc eller lignende for å koble oss sammen.

Antrekk etter lyst og humør, eller tema, så lenge man kan bevege seg i det. Håret er satt opp i en hestehale eller lignende for de med langt hår. 
Kurset passer både for gutter og jenter. 

Hva skjer og hvordan:
Kurset er interaktivt, dvs. det er online (via Zoom) med en dansepedagog og assistent tilstede i studio for å se barna og veilede dem gjennom danseeventyret vårt. 
For at pedagogen skal kunne ha et aktivt samarbeid med barna er det viktig at video-funksjonen på Zoom er på, men når kurset er i gang må mikrofonen være av for å unngå unødvendig støy som forstyrrer de andre deltagerne. 
Når du er påmeldt får du tilsendt forskjellige tegneark på mail som barna kan fargelegge, i samme tema som eventyret. 

Zoom-linken:
Du mottar linken til Zoom-møtet på mail før første kursdag (1-2 dager i forkant). Det er samme link hver gang, så lagre mailen/linken. 😉

I løpet av 5 uker vil barna danse seg gjennom vårt utvalgte eventyr, lære grunnleggende ballett-trinn og få utfolde kreativiteten sin. Vi fokuserer bl.a. på ponnygallopp, fotarbeide, storketrinn og armer, bevegelighet og styrke, som er en del av læreplanen vår for denne aldersgruppen. For hvert videre kurs fokuserer vi på forskjellige momenter som vi ellers lærer bort over 14 uker på våre vanlige kurs. Du velger selv hvor mange perioder du ønsker å delta på. 

Ta kontakt med oss på post@norskballettinstitutt.no hvis spørsmål, og velkommen med! 🙂

I eventyret Askepott møter vi en ung jente som bor sammen med sin onde stemor og sine to stesøstre. Ved hjelp av en god fe får Askepott mulighet til å delta på det kongelige ballet hvor hun møter prinsen. På reisen får hun hjelp av mange søte dyr.Dato:
06/1, 13/1, 20/1, 27/1, 03/02
Tid: 09.00-09.30
Pris: 616,-
Pedagog: Sophia
Assistent: Helena
Påmelding: via bookingen vår
Påmelding i bookingen er åpen
Kurset har kurskode A6BE og heter “Online barneballett – Askepott”

NB! Påmeldinger på fredager etter kl. 16.00 kan ikke forvente å delta på lørdagens klasse

Alice i eventyrland handler om jenta Alice som faller ned i et kaninhull og havner i en magisk verden. Her møter hun mange merkelige skapninger, blant annet den hvite kaninen, den gale hattemakeren og den røde dronningen. Det er en verden full av overraskelser og uforutsigbarhet!


Dato:
23/03 (fri pga. påskeferie 30/03), 06/04, 13/04, 20/04, 27/04
Tid: 09.00-09.30
Pris: 616,-
Pedagog: Sophia
Assistent: Helena
Påmelding: via bookingen vår fra og med 4. mars

NB! Påmeldinger på fredager etter kl. 16.00 kan ikke forvente å delta på lørdagens klasse

Første gang regnes som en prøvetime.
Ved påmelding betaler du kr. 150,- for prøvetimen i bookingen. Dette beløpet er en del av den totale kursavgiften din, men tilbakebetales ikke hvis du ikke skal gå hele kurset. 
Eventuell avbestilling av kurset må skje senest en dag før kursstart hvis du ikke ønsker å gå kurset/ta prøvetimen.
Hvis vi ikke mottar annen tilbakemelding på mail før neste kursdag er påmeldingen bindende etter prøvetimen, og du/dere regnes som påmeldt til kurs listet opp i ordrebekreftelsen. 

All oppsigelse/endring av kursplass må gjøres ved å sende mail til post@norskballettinstitutt.no.

Pedagog/assistent vil ta en form for “opprop” av barna som er med på Zoom, så skriv gjerne inn barnets navn (holder med fornavn) på Zoom-en. 

“Jeg må bare sende en epost for å skryte av Sophia (og Helena). De er så flinke til å undervise min datter på 4 over zoom. Nå kan datteren vår både den ene og den andre posisjonen, og jeg ser en tydelig utvikling. 
Dette er en høydare på lørdagsmorgenen.
Vår datter sier til Sophia når det ikke er danseskole. 
“SAVNER DEG” “

“Vi vil bare si at datteren vår som straks blir fire elsker kurset! Så fint med
dansing og eventyrfortelling/assosiasjoner i alle bevegelser. 

Hun er litt sjenert og syntes det var skummelt å gå på dansing i januar uten at vi fikk være med inn når hun ikke kjente noen. Tilslutt ville hun bare sitte og se på de andre, så da tok vi henne ut av kurset. Men dette kurset digger hun, hun spør når det er lørdag og elsker å vise fram trinnene for familien. Etter jul har hun lyst til å danse sammen med barna sier hun, så dette kurset har nok vært en god forberedelse til fremtidige dansekurs for en litt sjenert jente.”

Jeg er mamma til en elev ved ballettskolen. Etter deres fantastiske onlinetimer, har flere av våre venner spurt om muligheten til å fortsette med virtuelle dansetimer sammen med dere.”

“Flere familier har vist sin interesse og har sagt at det er helt fantastisk løsning med ballett hjemme.

Takk for at dere sprer danseglede i lockdown

Tusen takk for strålende opplegg