NBI sommerfestival i AUGUST 2021 - Norsk Ballettinstitutt | Dansekurs, Danseskole & Ballettskole i Oslo og Viken

Norsk Ballettinstitutt | Dansekurs, Danseskole & Ballettskole i Oslo og Viken

Menu

NBI sommerfestival i AUGUST 2021

Sommerfestivalen som vi planla i juni velger vi nå å flytte til august.
Selv om vi nå endelig har fått lov å ha elevene våre tilbake i sal, ble det dessverre åpnet for sent til at det var mange nok som ville ta sjansen på å melde seg på. Så vi er dessverre i den situasjonen at vi ikke kan få til å gjennomføre sommerfestivalen i juni.

Men, vi våger å tro at i august vil alt være så mye bedre, og satser på å gjennomføre Sommerfestivalen i august, uke 32 og 33.

Vi ser frem til å møte mange av våre fine elever da, til den dansestilen de har lyst å være med på, enten det er hip hop, jazz eller ballett. 🙂

Og selv om det bare er 4 måneder til juleforestilling på det tidspunktet, så synes vi at elevene våre har fortjent å stå på “scenen” igjen allerede i august, ettersom de har gått glipp av 3 forestillinger nå. 😉

Dette er  et tilbud til alle som har deltatt på nivå 1 og oppover det siste året, uansett dansestil.

Har du lyst å være med, så er påmeldingen åpen allerede, og vi håper at det er riktig mange som er klare for dette!

NBIs Sommerfestival

Etter hele 3 avlyste elevforestillinger ønsker vi nå å samle de elever som vil til et prosjekt på Lillestrøm sommeren 2021.

Her er planen:
Innstuderings-ukene er uke 32 og 33, med daglig en time innstudering (på kveldstid) i uke 32 og en time i uke 33, og så filming/visning helgen 21. og 22. august.
Du finner ukenes timeplan her: 

Timeplan SOMMERFESTIVAL i august, uke 32 og 33

Det blir 6 timer med innstudering på hver gruppe, og så står vi på «scenen». Og scenen vår i dette tilfelle blir noen flotte utearealer som passer som bakgrunn til temaene som er valgt.
Alle elever fra 6 år og oppover kan melde seg på i sin/ønsket dansesjanger, og nivået tilpasses elevene påmeldt. 

Bare hør her: Alle ballett-grupper skal lære danser fra balletten «Tornerose»! Og hvor skal vi danse/filme? Jo, ved Skedsmo kirke! Kan dere forestille dere en flottere bakgrunn!?

Alle jazz-grupper danser fra filmen/TV-serien «High School Musical»! Og Volla skole og park i Lillestrøm blir bakgrunnen vår. 🙂

Hip hop gruppene har filmene «Descendants» som tema, og vi har fått lov å bruke nydelig Lørenskog park, bak rådhuset, til fremføringen.

Dette blir så spennende som det går an å bli, både for oss og ikke minst for elevene som får en helt ny opplevelse ved å både danse ute og bli filmet. For ikke å snakke om at man endelig har et mål å jobbe mot igjen. 🙂

Og så er det jo spenningen med korona-restriksjoner. Men vi kan jo ikke bare sette oss ned på rumpa og vente. Vi tror det er viktig for barna våre at det skjer noe nå, og med mindre de forbyr samlinger utendørs, så har vi løsninger klare for enhver restriksjon. Vi er villige til å ta sjansen! Er dere?

Festivalen skjer helgen 21. og 22. august i Lillestrøm/Lørenskog. Har vi lov til å ha publikum, så blir det opptil flere visninger de forskjellige stedene, slik at alle kan få kommet og sett. 🙂

Koreografiene lages og innstuderes med våre pedagoger Irina Batuyeva (ballett), Trine Lise Moe & Ingvild Krogstad (jazz) og Victoria Dahl (hip hop).

Vi har valgt å lage en pakkepris på dette, slik at dere kun har den ene utgiften.

Pakke prisen inneholder følgende:

6 timer med innstudering                                                 verdi kr 1500,-
Spesiell T-skjorte for alle deltagere                           verdi kr   250,
Kostymeavgift                                                              verdi kr   200,-
2 billetter til visning eller kinovisning                              verdi kr   500,-
Total verdi                                                                      verdi kr 2450,

Pakkepris kr 2200,-

Tillegg hvis man ønsker:
2 digitale bilder av barnet ditt, tatt av vår flotte «husfotograf» Victoria Francisca Foto: Kr 600,- (faktureres ekstra)

Påmelding er nå åpen i bookingen

Påmeldingsfrist er mandag 2. august