NBI sommerfestival i juni 2021 - Norsk Ballettinstitutt | Dansekurs, Danseskole & Ballettskole i Oslo og Viken

Norsk Ballettinstitutt | Dansekurs, Danseskole & Ballettskole i Oslo og Viken

Menu

NBI sommerfestival i juni 2021

Og her kommer den informasjonen dere alle har ventet på! 😉

Hvordan skal vi klare å avvikle NBI sommerfestival i disse tider?

Her er planen:
Vi komprimerer det så godt vi kan til et 3-4 ukers prosjekt som starter siste helg i mai, fortsetter de to neste helgene, og så kjører vi profesjonell filming og/eller fysisk visning helgen den 19. og 20. juni. Dette skjer i Lillestrøm/Lørenskog.
Fort og gæli! Neida … fort ja, gæli, nei. 🙂

Det blir 6 timer med innstudering på hver gruppe, og så står vi på «scenen». Og scenen vår i dette tilfelle blir noen flotte utearealer som passer som bakgrunn til temaene som er valgt.
Alle elever fra 6 år og oppover kan melde seg på i sin/ønsket dansesjanger, og nivået tilpasses elevene påmeldt. 

Bare hør her: Alle ballett-grupper skal lære danser fra balletten «Tornerose»! Og hvor skal vi danse/filme? Jo, ved Skedsmo kirke! Kan dere forestille dere en flottere bakgrunn!?

Alle jazz-grupper danser fra filmen/TV-serien «High School Musikal»! Og Volla skole og park i Lillestrøm blir bakgrunnen vår. 🙂

Hip hop gruppene har filmene «Descendants» som tema, og vi har fått lov å bruke nydelig Lørenskog park, bak rådhuset, til fremføringen.

Dette blir så spennende som det går an å bli, både for oss og ikke minst for elevene som får en helt ny opplevelse ved å både danse ute og bli filmet. For ikke å snakke om at man endelig har et mål å jobbe mot igjen. 🙂

Og så er det jo spenningen med korona-restriksjoner. Men vi kan jo ikke bare sette oss ned på rumpa og vente. Vi tror det er viktig for barna våre at det skjer noe nå, og med mindre de forbyr samlinger utendørs, så har vi løsninger klare for enhver restriksjon. Vi er villige til å ta sjansen! Er dere?

Innstuderingen vil skje helgene 29. og 30. mai, 5. og 6. juni, 12. og 13. juni. Nøyaktige dager og tider får dere når vi vet hvor mange vi blir.

Festivalen skjer helgen 19. og 20. juni i Lillestrøm/Lørenskog. Har vi lov til å ha publikum, så blir det opptil flere visninger de forskjellige stedene, slik at alle kan få kommet og sett. 🙂

Koreografiene lages og innstuderes med våre pedagoger Irina Batuyeva (ballett), Trine Lise Moe & Ingvild Krogstad (jazz) og Victoria Dahl (hip hop).

Vi har valgt å lage en pakkepris på dette, slik at dere kun har den ene utgiften.

Pakke prisen inneholder følgende:

6 timer med innstudering                                                 verdi kr 1500,-
Spesiell T-skjorte for alle deltagere                           verdi kr   250,
Kostymeavgift                                                              verdi kr   200,-
2 billetter til visning eller kinovisning                              verdi kr   500,-
Total verdi                                                                      verdi kr 2450,

Pakkepris kr 2200,-

Tillegg hvis man ønsker:
2 digitale bilder av barnet ditt, tatt av vår flotte «husfotograf» Victoria Francisca Foto: Kr 600,- (faktureres ekstra)

Påmelding er nå åpen i bookingen

Påmeldingsfrist er lørdag 22. mai