Informasjon om danseundervisning i uke 18-20 - Norsk Ballettinstitutt | Dansekurs, Danseskole & Ballettskole i Oslo og Viken

Norsk Ballettinstitutt | Dansekurs, Danseskole & Ballettskole i Oslo og Viken

Menu

Informasjon om danseundervisning i uke 18-20

Oslo-skolene, oppdatert 6. mai 2021

Det var ingen gode nyheter for vår del på Oslos pressekonferanse i går, dessverre, de åpner ikke for fritidsaktiviteter inne enda.

Så da fortsetter vi med den beste løsningen vi har per dagens situasjon; ute-undervisning 😊 – frem til vi får ny info fra kommunen (i hvert fall frem til 20. mai).

I Oslo kan vi være opp til 20 elever.

Her kan du se Oslo-skolenes timeplan for uke 18-20 (3.-22. mai):
Timeplan utedans, Løren skole uke 18-20
Timeplan utedans, Majorstuen uke 18-20
Timeplan utedans, Stovner uke 18-20

Informasjon NBI Lillestrøm, oppdatert 6. mai 2021

Dessverre har Lillestrøm kommune valgt å holde fritidsaktiviteter for barn og unge stengt videre fremover, så vi får beklageligvis ikke lov til å flytte inn i studioene våre og fortsette normal drift helt enda. 

Så da fortsetter vi med den beste løsningen vi har per dagens situasjon; ute-undervisning 😊 + klasser på Zoom frem til vi får ny info fra kommunen (i hvert fall frem til 20. mai).

Vi ønsker å flytte så godt som alle gruppene våre ut de neste to ukene.

Her kan du se timeplanen for de neste to ukene (tilnærmet lik som uke 18 og ordinær timeplan våren 2021). 

Timeplan Lillestrøm uke 19-20 – alle dager

Vi danser UTE ved:

1) Hovedinngangen/plassen foran Lillestrøm Kultursenter

2) På Brygga nedenfor Samfundet

3) På grusplassen utenfor Samfundet 

Vi sender løpende ut mail med detaljert info om sted, tidspunkt, linken til zoom osv. til hver gruppe, så følg med der.

Husk at du må melde deg på til en av oss tre på kontoret på mail med elevens fulle navn og kurs for utedansing/Zoom når du får ukens mail om utedans-info (NB! Må gjøres hver uke for å holde påmeldingen nogenlunde rettferdig!). 
 

Hvis flere enn 10 elever melder seg på vil vi dele gruppa i to for å ivareta smittevernreglene.

I gruppa er vi nå unntatt fra 1 meters regelen.

I forhold til å krysse kommunegrenser blir vi ikke helt kloke på om dette er endret nå i tiltak 5B. Denne informasjonen er nå fjernet fra flere av kommunenes hjemmesider.
Under tiltak 5B står det at du kan delta på fritidsaktiviteter i nabokommuner “hvis smittesituasjonen tillater det”. Vi tolker det slik at når kommunene fjerner dette fra sine tiltak, er det ok å krysse kommunegrensene for å møte på utedans når du er under 20 år. 

Klassene fortsetter å zoomes for de elevene som må danse hjemmefra.
NB! Hvis vi ikke får beskjed om at noen elever vil følge klassen på Zoom, blir klassen ikke zoomet, da dette krever ganske mye av pedagogene og få til sammen med utedansen. 

 

Til alle: 

VÆRET ☀️🌧⛄️

Været gir oss noen utfordringer om dagen. Vi følger løpende med på værmeldingen, men hvis det blir for vått og kaldt vil dansetimen deres avlyses og/eller flyttes over på kun Zoom. Hvis ute-klassen din blir avlyst pga. været hører dere fra oss senest før kl. 13.30 kursdagen (eller dagen før kursdag for lørdagselever). Hører du ikke noe går ute-klassen som planlagt.
 

FRIDAGER I MAI

Det er ingen undervisning torsdag 13. mai (Kristi himmelfartsdag), mandag 17. mai og mandag 24. mai (2. pinsedag).

De øvrige kursdager (også “røde” mai-helger) går dansetimene som oppsatt.


Vi gleder oss til å fortsette ute-dansingen med dere, og håper dere også klarer å holde motet til både deg selv og barnet oppe!

Vi håper dere foreldre/foresatte hjelper oss å motivere elevene til å være med på utedansetimen, – vi både erfarer og får fine tilbakemeldinger om at dette er både gøy og sosialt etter en lang og mørk tid. ❤️