Koronarestriksjoner, våren 2021 - Norsk Ballettinstitutt | Dansekurs, Danseskole & Ballettskole i Oslo og Viken

Norsk Ballettinstitutt | Dansekurs, Danseskole & Ballettskole i Oslo og Viken

Menu

Koronarestriksjoner, våren 2021

Oppdatert tirsdag 2. februar 2021

Dessverre er korona fremdeles en realitet vi må forholde oss til. Her kan du lese litt mer om informasjonen og restriksjonene vi må følge. 

Etter en nedstengt januar og utsettelse av vårens oppstart er vi glade for at smittevernreglene åpner opp for fritidsaktiviteter for barn og unge igjen.
Vi erstatter de utsatte timene i januar/februar med å strekke vårterminen lenger ut i mai og juni, så langt dette lar seg gjøre.

Inne-trening for voksne er fremdeles ikke lov. Vi holder løpende  kontakten med dere som er påmeldt kurs dette påvirker. 

Ta kontakt med oss på kontoret hvis du har spørsmål. 

Dette må du huske på når du kommer til oss:

 • Det er ikke lov til å komme på dansing hvis du er syk, uggen, forkjølet, er i karantene/isolasjon eller har andre symptomer på Covid-19.
 • Alle foresatte må ha på munnbind og aktivt jobbe for å holde avstand til alle andre.
 • Alle foreldre for elever på nivå 2 og eldre får ikke oppholde seg i lokalene våre. Vent utenfor.
 • Vi oppfordrer derfor til at alle eldre og trygge elever kommer alene uten følge av en foresatt. Vi har resepsjonister (kun 1. kursuke) og pedagoger som er klare til å ta imot og hjelpe med å finne frem til riktig plass. 
 • For yngre og nye elever kan én foresatt være med inn i lokalene våre. Husk munnbind! For 3-6 åringene og de som trenger det på nivå 1-2 kan foresatte vente inne i lokalene våre (men husk avstand til hverandre). 
 • Kom ferdig skiftet og ha med egen vannflaske med vann (med navnet ditt på!). Garderoben og toalettene skal brukes i minst mulig grad. 
 • Sprit/vask hendene ALLTID når du kommer inn!

Pedagogene avslutter timen 5 minutter før enn oppsatt klassetid i timeplanen. Både for å rekke å vaske over alle kontaktflater, men også for at elevene skal rekke ut før neste gruppe kommer inn.

INN- OG UTGANGER LOKALENE VÅRE:
Løren: Elever på AKS-klassene hentes på AKS av pedagogen, og følges tilbake til AKS/følges til utgangsdøren når timen er slutt.

For alle elever på Løren: ytterdøren på skolen er alltid låst, så pedagogen henter elevene 5 min. før klassestart. Møt presis! 

Stovner:
Vi bruker bakinngangen – INNGANG A (samme som Crossfit’en og HSIL Gymmen). Pedagogen er ansvarlig for å åpne denne låste døren for elevene 5 min. før hver klasse. Møt presis!

Lillestrøm:
Vi får nå lov til å bruke hovedinngangen på Lillestrøm Kultursenter. Vi bruker også sidedøren vår som tidligere. Koden på døren står i ordrebekreftelsen din. 

Majorstuen: Alle må gå inn hovedinngangen vår, og ut “bakinngangen” (felles trapperommet ved leilighetene på hjørnet av bygget). Elevene får lov til å gå inn/ut ytterdøren selv (du trenger ikke å vente på å bli sluppet inn av en pedagog som før sommeren).

GENERELLE REGLER

 • Det er lov å bruke garderober og toaletter nå ved akutt behov, men hold avstand til hverandre og vask hender.
 • Pedagogene må fremdeles vaske over dansesalen mellom timene. Vi korter derfor ned alle klassene med 5 min så pedagogen rekker dette. Når timen er slutt skal du derfor rett ut av dansesalen.
 • Påmeldt på yoga? Ta med egen yogamatte på hver time.
 • Det er ikke lov med klemming, håndhilsning osv. Dessverre!
 • Vi får lov til å ha opptil 20 personer i samme rom og kan utføre undervisning vår som normalt. Men vi har redusert antall elever på de største gruppene våre for å overholde denne regelen. 
 • Her kan du se øvrige regler for organiserte fritidsaktiviteter (helsenorge.no)

Vi gleder oss veldig til å danse med dere igjen, og pedagogene våre er klare for å ta dere imot til en god start på vårens dansesemester! 🙂

Vi ønsker dere alle lykke til på danseklassen og gleder oss til å danse med dere igjen! 

KORONABETINGELSER VÅREN 2021

Norsk Ballettinstitutt forholder seg til de til enhver tid gjeldende anbefalingene fra FHI (Folkehelseinstituttet). Dette kan medføre endringer i vår planlagte kursvirksomhet på relativt kort varsel. Det kan innebære endrede tider, dager eller avvikling av kurset i sin helhet. Det kan også medføre at noe undervisning vil foregå digitalt eller bli utsatt. 

Alle elever plikter å bidra i arbeidet med smittevern og følge anvisningene fra pedagoger og administrasjonen ved Norsk Ballettinstitutt.