Koronarestriksjoner, våren 2021 - Norsk Ballettinstitutt | Dansekurs, Danseskole & Ballettskole i Oslo og Viken

Norsk Ballettinstitutt | Dansekurs, Danseskole & Ballettskole i Oslo og Viken

Menu

Koronarestriksjoner, våren 2021

Lillestrøm, mandag 14. desember 2020

Dessverre er korona fremdeles en realitet vi må forholde oss til. Her kan du lese litt mer om informasjonen og restriksjonene vi må følge. 

I november fattet kommunene vedtak om vesentlig skjerpede smitteverntiltak som berører oss alle, men vi er glade for barn og unges fritidsaktiviteter skjermes i stor grad og at vi får lov til å fortsette vår danseundervisning på alle studioene våre. Nå i desember åpnes det igjen for at ungdom 13 år+ også får lov til å trene igjen, så vi håper dette gjelder fremover på nyåret også.

Inne-trening for voksne er fremdeles forbudt for vår del, men vi håper dette åpnes opp innen vi starter nytt vårsemester i uke 2 og 3 i januar. Ta kontakt med oss på kontoret hvis du har spørsmål. 

Dette må du huske på når du kommer til oss:

 • Det er ikke lov til å komme på dansing hvis du er syk, uggen, forkjølet, er i karantene/isolasjon eller har andre symptomer på Covid-19.
 • Alle foresatte må ha på munnbind og aktivt jobbe for å holde avstand til alle andre.
 • Alle foreldre for elever på nivå 2 og eldre får ikke oppholde seg i lokalene våre. Vent utenfor.
 • Vi oppfordrer derfor til at alle eldre og trygge elever kommer alene uten følge av en foresatt. Vi har resepsjonister (kun 1. kursuke) og pedagoger som er klare til å ta imot og hjelpe med å finne frem til riktig plass. 
 • For yngre og nye elever kan én foresatt være med inn i lokalene våre. Husk munnbind! For 3-6 åringene og de som trenger det på nivå 1-2 kan foresatte vente inne i lokalene våre (men husk avstand til hverandre). 
 • Kom ferdig skiftet og ha med egen vannflaske med vann (med navnet ditt på!). Garderoben og toalettene skal brukes i minst mulig grad. 
 • Sprit/vask hendene ALLTID når du kommer inn!
 • Pedagogene avslutter timen 5 minutter før enn oppsatt klassetid i timeplanen. Både for å rekke å vaske over alle kontaktflater, men også for at elevene skal rekke ut før neste gruppe kommer inn.

 • INN- OG UTGANGER LOKALENE VÅRE:
  Løren: Elever på AKS-klassene hentes på AKS av pedagogen, og følges tilbake til AKS/følges til utgangsdøren når timen er slutt. Ytterdøren på skolen er alltid låst, så pedagogen henter elevene 5 min. før klassestart. Møt presis! 
  Stovner:
  Vi bruker bakinngangen – INNGANG A (samme som Crossfit’en og HSIL Gymmen). Pedagogen er ansvarlig for å åpne denne låste døren for elevene 5 min. før hver klasse. Møt presis!
  Lillestrøm:
  Vi får ikke lov til å bruke hovedinngangen på Lillestrøm Kultursenter. Vi må fortsette å bruke sidedøren vår som i høst. Koden på døren står i ordrebekreftelsen din. 
  Majorstuen: Alle må gå inn hovedinngangen vår, og ut “bakinngangen” (felles trapperommet). Elevene får lov til å gå inn/ut ytterdøren selv (du trenger ikke å vente på å bli sluppet inn av en pedagog som før sommeren).

 • GENERELLE REGLER
 • Det er lov å bruke garderober og toaletter nå ved akutt behov, men hold avstand til hverandre og vask hender.
 • Pedagogene må fremdeles vaske over dansesalen mellom timene. Vi korter derfor ned alle klassene med 5 min så pedagogen rekker dette. Når timen er slutt skal du derfor rett ut av dansesalen.
 • Påmeldt på yoga? Ta med egen yogamatte på hver time.
 • Det er ikke lov med klemming, håndhilsning osv. Dessverre!
 • Vi får lov til å ha opptil 20 personer i samme rom og kan utføre undervisning vår som normalt. Men vi har redusert antall elever på de største gruppene våre for å overholde denne regelen. 
 • Her kan du se øvrige regler for organiserte fritidsaktiviteter (helsenorge.no)

Vi gleder oss veldig til å danse med dere igjen, og pedagogene våre er klare for å ta dere imot til en god start på vårens dansesemester! 🙂

Vi ønsker dere alle lykke til på danseklassen og gleder oss til å danse med dere igjen! 

KORONABETINGELSER VÅREN 2021

Norsk Ballettinstitutt forholder seg til de til enhver tid gjeldende anbefalingene fra FHI (Folkehelseinstituttet). Dette kan medføre endringer i vår planlagte kursvirksomhet på relativt kort varsel. Det kan innebære endrede tider, dager eller avvikling av kurset i sin helhet. Det kan også medføre at noe undervisning vil foregå digitalt eller bli utsatt. 

Alle elever plikter å bidra i arbeidet med smittevern og følge anvisningene fra pedagoger og administrasjonen ved Norsk Ballettinstitutt.