fbpx

Norsk Ballettinstitutt | Dansekurs, Danseskole & Ballettskole i Oslo og Viken

Menu

Koronarestriksjoner, høsten 2021

Oppdatert mandag 16. august 2021

Her kan du lese mer om informasjonen og restriksjonene vi må følge. 

Høsten 2021 fortsetter vi med restriksjonene vi hadde før sommeren, og følger med på generelle regler i samfunnet. 

Dette må du huske på når du kommer til oss:

  • Det er ikke lov til å komme på dansing hvis du er syk, uggen, forkjølet, er i karantene/isolasjon eller har andre symptomer på Covid-19.
  • Kom ferdig skiftet i dansetøy. Husk vannflaske og å gå på do før du kommer!
  • Elevene oppfordres til å komme uten foresatte. Pedagogen møter elevene ved døra til studioet.
  • Hvis foresatte må følge de yngste barna inn er det kun 1 voksen som kan være med inn. Alle foresatte må jobbe aktivt for å holde avstand til alle andre, og forholde seg til koronarestriksjonene som gjelder generelt i samfunnet. 
  • Foreldre anbefales å vente utenfor lokalene våre.
  • Sprit/vask hendene ALLTID når du kommer inn!

Pedagogene avslutter timen noen minutter før enn oppsatt klassetid i timeplanen. Både for å rekke å vaske over alle kontaktflater, men også for at elevene skal rekke ut før neste gruppe kommer inn.

INN- OG UTGANGER LOKALENE VÅRE:
Løren: For alle elever på Løren: ytterdøren på skolen er alltid låst, så pedagogen henter elevene 5 min. før klassestart. Møt presis! 

Stovner: Vi fortsetter å bruke bakinngangen – INNGANG A (samme som Crossfit’en og HSIL Gymmen). Pedagogen er ansvarlig for å åpne denne låste døren for elevene 5 min. før hver klasse. Møt presis!

Lillestrøm:
Vi får nå lov til å bruke hovedinngangen på Lillestrøm Kultursenter. Vi bruker også sidedøren vår som tidligere. Koden på døren står i ordrebekreftelsen din. 

Majorstuen: Alle må gå inn hovedinngangen vår, og ut “bakinngangen” (felles trapperommet ved leilighetene på hjørnet av bygget). Elevene får lov til å gå inn/ut ytterdøren selv (du trenger ikke å vente på å bli sluppet inn av en pedagog som før sommeren).

GENERELLE REGLER

  • Det er lov å bruke garderober og toaletter nå ved akutt behov, men hold avstand til hverandre og vask hender.
  • Når timen er slutt skal du rett ut av dansesalen, slik at pedagogen rekker å vaske over kontaktflater og du rekker å gå ut før neste gruppe kommer inn.
  • Vi har per dags dato ingen begrensninger på hvor mange elever vi kan være på klasse (men vi har generell grense på 15 på Løren og Majorstua, og 20-25 på Stovner og Lillestrøm, avhengig av studioets størrelse). Vi er fritatt fra 1 meters regelen, men vil fortsette å unngå spesielle øvelser med mye nærhet og kroppskontakt.
  • Her kan du se øvrige regler for organiserte fritidsaktiviteter (helsenorge.no)

Vi gleder oss veldig til å danse med dere igjen, og velkommen til et nytt dansesemester! 🙂

KORONABETINGELSER HØSTEN 2021

Norsk Ballettinstitutt forholder seg til de til enhver tid gjeldende anbefalingene fra FHI (Folkehelseinstituttet). Dette kan medføre endringer i vår planlagte kursvirksomhet på relativt kort varsel. Det kan innebære endrede tider, dager eller avvikling av kurset i sin helhet. Det kan også medføre at noe undervisning vil foregå digitalt eller bli utsatt. 

Alle elever plikter å bidra i arbeidet med smittevern og følge anvisningene fra pedagoger og administrasjonen ved Norsk Ballettinstitutt.