Hurra! Nå åpner vi Oslo-studioene våre også! - Norsk Ballettinstitutt | Dansekurs, Danseskole & Ballettskole i Oslo og Viken

Norsk Ballettinstitutt | Dansekurs, Danseskole & Ballettskole i Oslo og Viken

Menu

Hurra! Nå åpner vi Oslo-studioene våre også!

Tirsdag 2. februar 2021

Kjære alle påmeldte elever og foresatte på Oslo-studioene våre! 

I går kom endelig kom beskjeden vi på NBI har ventet på:

Fritidsaktiviteter og idrett åpnes for barn opp til og med ungdomsskolealder, både innendørs og utendørs…https://www.oslo.kommune.no/politikk/byradet/pressemeldinger/1-februar-byradet-gjor-lettelser-i-koronatiltakene-i-oslo

Dvs. at fra og med imorgen (onsdag 3. februar) kan vi åpne opp studioene våre i Oslo for alle barn 3-15 år (alle elever i barnehage, barneskole og ungdomsskole)! Hurra! ✨😃

Dansetimen din begynner derfor vårens semester som oppsatt i timeplanen og i ordrebekreftelsen din, og vi gleder oss til å komme i gang og håper vi ser deg på dansetimen fremover! 

Generell info om oppstart
Kurset ditt går fremdeles over 14 uker. 

Oppdaterte datoer for siste dansetime før sommeren kommer snart, og som vi nå vet kan denne endre seg hvis koronasituasjonen endrer seg. 

Her finner du timeplanen vår for vårsemesteret – Majorstuen

Timeplan Løren 

Timeplan Stovner

Her finner du våre koronarestriksjoner våren 2021

Faktura våren 2021
Hvis fakturaen din er ubetalt er forfall utsatt til etter første kursuke (altså til neste uke). Ta kontakt med kontoret hvis du savner noe info eller har noen spørsmål.

Koronarestriksjoner på NBI

De nasjonale tiltakene åpner nå opp for at barn og unge under 20 år (under 16 år i Oslo) kan trene og delta på fritidsaktiviteter som normalt, både ute og inne. De kan også unntas fra anbefalingen om 1 meters avstand, når det er nødvendig for å drive med aktiviteten. https://www.regjeringen.no/no/aktuelt/pm-18.1/id2828908/

 Allikevel må vi alle ta smittevernreglene på alvor. 

I vårens timeplan har vi lagt inn flere minutters pause mellom klassene slik at vi unngår «kræsj» av elever. Pedagogene vasker også fortsatt over kontaktflater og gulvet mellom hver klasse. 

Våre regler ift. korona finner du her, men her er det viktigste: 

•    Det er ikke lov til å komme på dansing hvis du er syk, uggen, forkjølet, er i karantene/isolasjon eller har andre symptomer på Covid-19.

•    Alle foresatte må ha på munnbind og aktivt jobbe for å holde avstand til alle andre.

•    Alle foreldre for elever på nivå 2 og eldre får ikke oppholde seg i lokalene våre. Vent utenfor.

•    Vi oppfordrer derfor til at alle eldre og trygge elever kommer alene uten følge av en foresatt. Vi har resepsjonister (kun 2 første kursukene) og pedagoger som er klare til å ta imot og hjelpe med å finne frem til riktig plass. 

•    For yngre og nye elever kan én foresatt være med inn i lokalene våre. Husk munnbind! For 3-6 åringene og de som trenger det på nivå 1-2 kan foresatte vente inne i lokalene våre (men husk avstand til hverandre). 

•    Kom ferdig skiftet og ha med egen vannflaske med vann (med navnet ditt på!). Garderoben og toalettene skal brukes i minst mulig grad. 

•    Sprit/vask hendene ALLTID når du kommer inn!

•    Pedagogene avslutter timen 5 minutter før enn oppsatt klassetid i timeplanen. Både for å rekke å vaske over alle kontaktflater, men også for at elevene skal rekke ut før neste gruppe kommer inn.

Inn- og utgang på studioet på Majorstuen: Alle må gå inn hovedinngangen vår, og ut “bakinngangen” (felles trapperommet ved leilighetene på hjørnet av bygget). Elevene får lov til å gå inn/ut ytterdøren selv (du trenger ikke å vente på å bli sluppet inn av en pedagog som før sommeren). Hold avstand til hverandre og vær raske både inn og ut! 

Inn- og utgang på studioet på Løren: Elever på AKS-klassene hentes på AKS av pedagogen, og følges tilbake til AKS/følges til utgangsdøren når timen er slutt.

For alle elever: ytterdøren på skolen er alltid låst, så pedagogen henter elevene 5 min. før klassestart. Møt presis! 

Inn- og utgang på studioet på Stovner: 
Vi bruker bakinngangen – INNGANG A (samme som Crossfit’en og HSIL Gymmen). Pedagogen er ansvarlig for å åpne denne låste døren for elevene 5 min. før hver klasse. Møt presis!

Vel møtt og hjertelig velkommen til oss! 

Vennlig hilsen fra

——————————

Norsk Ballettinstitutt