Norsk Ballettinstitutt | Dansekurs, Danseskole & Ballettskole i Oslo og Akershus

Menu

Har du fått mailen fra oss om dansestart?

Kjære alle våre dansere med foresatte!

Siden 14. mai har Ingvild og Isabella på kontoret vært tilbake fra permittering. 

Alle grupper ved NBI skal nå ha fått egen mail med informasjon om ditt kurs og hva som skjer videre for kurset frem mot sommerferien. 

Har du ikke fått den?

Vi har oppdaget at noen mail har gått ut tomme og andre har gått ut med feil informasjon til feil gruppe. Dette kan skyldes overbelastning i bookingsystemet hvor mailene går ut ifra, da alle ballettskoler som bruker dette systemet sender ut utrolig mange meldinger disse dager. 

Hvis du ikke har fått noen logisk informasjonsmail fra oss de siste dagene håper vi du gjør følgende; sjekk søppelposten din og se om det ligger noe der, eller send oss en mail med etterlysning! 😊

Utover det må vi si det er utrolig hyggelig å være i gang igjen på mange måter og ikke minst å møte igjen blide danseelevfjes! 😃

Følg med på Facebook-siden vår og hjemmesiden vår for å følge med på hva som skjer hos oss. 

Vi minner om at selvom det nå kommer en langhelg vil mange av de oppsatte klassene gå som planlagt. Se info i mailen/-e du har fått. 

Utover ny oppstart jobbes det i disse dager med å klargjøre høstens timeplaner og påmelding, så dette informerer vi dere om når det blir klart om 1-2 uker. 

Med ønske om en riktig fin dag videre, 
Norsk Ballettinstitutt