fbpx

Norsk Ballettinstitutt | Dansekurs, Danseskole & Ballettskole i Oslo og Viken

Dansecamp i ferier for skolebarn, Lillestrøm

I en årrekke har vi hver sommerferie vår populære “Dansecamp” for barn 1.-6. trinn, som er et heldagstilbud som et alternativ til SFO/AKS. Dette skjer hos oss på NBI Lillestrøm.

Vi vil fremover også arrangere camp-dager/dansetilbud for skolebarn i skolenes øvrige ferier (høst- og vinterferie). Disse tilbudene vil variere, men være tilrettelagt for at elevene kan være hos oss over flere timer, og både ha ulike danseklasser, og ulike hobbyprosjekter.

Campene våre er åpne både gutter og jenter, med og uten danseerfaring. Man må ikke være elev hos oss til vanlig for å delta.

Som forelder opplever du at barnet ditt møter nye venner, holder seg aktiv fremfor å sitte foran en skjerm, oppdager nye bevegelser det kan mestre, og kommer hjem med en opplevelsesrik dag bak seg.

Våre populære Dansecamper bygger på mange års erfaring, og våre høyskoleutdannede pedagoger har alltids noe nytt å by på for de som ønsker å gå flere dager/uker, eller har vært med før.

Barnet ditt vil få morsomme og aktive dager sammen med våre dansepedagoger og deres assistenter, hvor vi hver dag vil ha dansetrening, uteaktiviteter, lek, spill, filmer, hobbyverksted m.m. En dag eller uke med moro, utvikling, utfordring og samhold!

Mer info finner du på hjemmesiden vår under “Nyheter” løpende i forkant av nærmeste ferie og våre tilbud.

Info fra sommerens Dansecamp 2022:

Dagsplan, timeplan og huskeliste

Påmeldingsregler Dansecamp 2022