Dans i høstferien - Norsk Ballettinstitutt | Dansekurs, Danseskole & Ballettskole i Oslo og Viken

Norsk Ballettinstitutt | Dansekurs, Danseskole & Ballettskole i Oslo og Viken

Menu

Dans i høstferien

Er du hjemme i høstferien 2021? Bli med å danse hos oss da vel! I uke 40 kan vi tilby mange spennende danseklasser på NBI Lillestrøm og NBI Majorstuen.


NBI Lillestrøm får vi bl.a. besøk av vår kjære Igor Ivanov som skal ha til sammen 4 klasser i klassisk ballett, høyt nivå (du kan velge en eller begge dagene).

Vi får også besøk av vår dyktige tidligere pedagog Ingvild Vaagsether som skal ha styrke/strekk for junior/ungdom mandag og onsdag, og vår pedagog Gina Alemán Herrera skal ha spennende hip hop-klasser på NBI Lillestrøm mandag.

Vi har også flere klasser med vårt nye tilbud “Dancely” (les mer her), som er en dansetime full av fart og danseglede for våre yngste dansere. Vi har også timen “Eventyr-ballett“; en litt annerledes barneballett-klasse for barn 3-5 år hvor hele timen følger et gitt eventyr.

For våre eldste på Lillestrøm har vi også en workshop over 4 timer på torsdag med vår populære pedagog Ingvild Krogstad. Dette er en jazz/contemporary koreografi-time hvor det innstuderes materiale fra koreografien “Run Boy Run“.

Uka avsluttes med en “Dansefest” for junior/ungdom med vår norsk-cubanske pedagog Miguel Carrazana hvor det blir latinamerikanske rytmer og god stemning.

NBI Majorstuen har tilbud for barn 3-7 år i høstferieuken med både Dancely og Eventyr-ballett. 

Se hele ukens timeplan her for mer info: Timeplaner uke 40 
Se hvert tilbud beskrevet tydeligere nedenfor. 🙂 

Pris:
Du melder deg på én og én klasse av gangen i høstferieuka.

1 stk 45-60 minutters klasse: kr. 200
1 stk 90 minutters klasse: kr. 280
Jazz videregående 4 timer: kr. 760
Opptil 30% rabatt ved 2 klasser eller mer i løpet av uke 40.

Påmelding gjøres via bookingen vår.
Kurskodene står i timeplanen over.

Mer info om høstferiens klasser

Eventyr-ballett 3-5 år:

 • Mandag 4. oktober kl. 17.00-17.45 i sal A, Lillestrøm
 • Tirsdag 5. oktober kl. 17.00-17.45, Majorstuen
 • Onsdag 6. oktober kl. 17.00-17.45, Majorstuen

Alle timene holdes av vår dyktige pedagog Maria Elvebakk Saidi. «Eventyr-ballett 3-5 år» er en litt annerledes barneballett-klasse for barn 3-5 år hvor hele dansetimen følger et gitt eventyr. Klassen har samme innhold som våre populære online-klasser, men denne gangen kan du gjøre det «live» i dansestudioet! 

Mandag og tirsdag er dagens eventyrballett «Prinsessen og frosken», og onsdag er dagens tema «Tornerose». 🙂

Dancely 4-5 år (Lillestrøm) / 4-7 år (Majorstuen):

 • Mandag 4. oktober kl. 17.00-17.45 med pedagog Sunniva, Majorstuen
 • Tirsdag 5. oktober kl. 17.00-17.45 med pedagog Cassandra i sal C, Lillestrøm
 • Torsdag 7. oktober kl. 17.00-17.45 med pedagog Cassandra, Majorstuen

Timene holdes av våre pedagoger Sunniva Opdahl (mandag) og Cassandra Loo (tirsdag og torsdag). Som du kanskje nå har hørt rykter om har vi et nytt danseprogram som heter «Dancely». Dette er utviklet av DSOA (Dance Studio Owner’s Association), som NBI er en del av, og er helt nytt med ny, egenprodusert musikk og nye koreografier som er skapt for å fenge barna og skape max danseglede.

Mange av pedagogene våre har allerede brukt noen Dancely-danser på timene sine nå i høst, og de er veldig populære hos elevene (bl.a. «Puppy Parade», «Move your body», «Fish kisses and bear hugs»). Kanskje du kan spørre ditt barn om han/hun har vært innom en av disse? 😉

Denne timen i høstferien er en hel dansetime hvor vi fokuserer på å bevege kroppen, lære morsomme koreografier og fart og moro, – en ren Dancely-klasse med andre ord.

Hip hop «Descendants» 6-9 år:

 • Mandag 4. oktober kl. 17.00-17.55 i sal B, Lillestrøm

Timen holdes av vår dyktige hip hop-pedagog Gina A. Herrera, og fokuserer på å lære en dans fra den populære Disney-filmen «Descendants». Har du sett den? Den handler om barna til de som er slemme i Disney-eventyrene, og alle 3 filmene har veldig mye kul dans og musikk!
Du trenger ikke å ha danset hip hop før, det holder lenge å være glad i å danse og ha et ønske om å lære noe nytt! 🙂

«Hip hop – Girly Style»:

 • Mandag 4. oktober kl. 15.45-15.40 i sal B, 13 år+ – Lillestrøm
 • Mandag 4. oktober kl. 15.45-16.40 i sal B, 10-12 år – Lillestrøm

Lyst til å prøve hip hop eller en ny hiphop-stil??
Timen holdes av vår dyktige hip hop-pedagog Gina A. Herrera, og fokuserer på hip hop-stilen som kalles «Girly Style». Denne stilen er enn mer feminin form for hip hop, og kan ofte gå raskere og ha mer detaljer i bevegelsene. Det er mye stil og attitude i dansen, og er mye brukt av kvinnelige pop- og hiphop-artister.
Du trenger ikke å ha danset hip hop før for å bli med på timen, det holder lenge å være glad i å danse og ha et ønske om å lære noe nytt! 

«Styrke strekk» med Ingvild Vaagsether:

 • Mandag kl. 13.00-14.30, sal B, Lillestrøm
 • Onsdag kl. 14.45-15.15, sal C, Lillestrøm

Timen er for deg som vil lære nyttige og gode metoder for å få en sterkere og mykere dansekropp, som du kan ta med deg videre i hverdagen din. Får du ikke beinet høyere opp? Eller mangler du bittelitt på den spagaten? Bli med på timen og få den erfarne pedagogen Ingvild Vaagsether til å hjelpe deg med å nå målet! 
Du kan bli med på én eller begge timene. Ta med egen treningsmatte hvis du har, eller evt. et håndkle til å ligge på.

«Klassisk ballett» med Igor Ivanov på Lillestrøm:

 • Tirsdag 5. oktober kl. 11.00-12.30, sal C: nivå 8-9
 • Tirsdag 5. oktober kl. 13.00-14.30, sal C: videregående nivå
 • Onsdag 6. oktober kl. 11.00-12.30, sal C: nivå 8-9
 • Onsdag 6. oktober kl. 13.00-14.30, sal C: videregående nivå

Igor Ivanov er en NBI-legende med en massiv CV fra ballettverdenen i Russland og Norge. Han har gjort en formidabel jobb i å bygge opp ballett-nivået på NBI til å nå den høyden vi har i dag, og har vært en trofast pedagog hos oss i en årrekke. Han er også kunstnerisk ansvarlig for Nøtteknekkeren vår som vi satte opp i 2017, 2018 og 2019 (og skal ta opp igjen ved senere anledning).
For tiden er Igor i permisjon, men det er med den største glede at vi ønsker han velkommen tilbake for å holde noen få klasser hos oss i høstferien! Dette vil du ikke gå glipp av!!

Dancely 6-9 år:

 • Onsdag 6. oktober kl. 17.00-17.55 i sal B, Lillestrøm

Timen holdes av vår pedagog Cassandra Loo. Som du kanskje nå har hørt rykter om har vi et nytt danseprogram som heter «Dancely». Dette er utviklet av DSOA (Dance Studio Owner’s Association), som NBI er en del av, og er helt nytt med ny, egenprodusert musikk og nye koreografier som er skapt for å fenge barna og skape max danseglede.

 Mange av pedagogene våre har allerede brukt noen Dancely-danser på timene sine nå i høst, og de er veldig populære hos elevene (bl.a. «Broadway Bounce», «Move your body», «Fish kisses and bear hugs»). Kanskje du kan spørre ditt barn om han/hun har vært innom en av disse? 😉

Denne timen i høstferien er en hel dansetime hvor vi fokuserer på å bevege kroppen, lære morsomme koreografier og fart og moro, – en ren Dancely-klasse med andre ord.

«Jazzkoreografi 10-13 år»:

 • Onsdag 6. oktober kl. 18.00-18.55 i sal C, Lillestrøm

Timen holdes av vår tidligere populære pedagog Ingvild Vaagsether, en dyktig danselærer med masse spennende på CV-en. På klassen fokuserer Ingvild på å lære bort en hel koreografi innen jazz-stilen, og timen er hovedsakelig for dere som danser jazz til vanlig og har trinn og stilen inne, men er også åpen for dere som danser andre dansestiler.

WORKSHOP «Jazz/Contemporary koreografi» for elever på videregående-nivå:

 • Torsdag 7. oktober kl. 11.00-15.00 i sal B, Lillestrøm

Timen holdes av vår populære pedagog Ingvild Krogstad, en dyktig danselærer og aktiv danser. På workshopen fokuserer Ingvild på å lære bort materiale fra koreografien «Run Boy Run». Timen er for dere som er på videregående nivå i jazz/moderne. Velkommen til en spennende og lærerik dag i dansesalen! 

«Dansefest – Cuban Style!»

 • Torsdag 7. oktober kl. 17.30-19.00 i sal B, Lillestrøm

Uka avsluttes med en “Dansefest” for junior/ungdom med vår norsk-cubanske pedagog Miguel Carrazana hvor det blir latinamerikanske rytmer med Raggaethon og god stemning. Hvis du vil riste løs, bevege kroppen på nye måter og ha en dansefest med mye latter og danseglede, er du velkommen med! 🙂

Krever ingen forkunnskaper, annet enn gleden av å bevege kroppen til kanskje nye, spennende rytmer.

Velkommen til en aktiv høstferieuke med oss! 🙂