Dancely - et helt nytt danseprogram! - Norsk Ballettinstitutt | Dansekurs, Danseskole & Ballettskole i Oslo og Viken

Norsk Ballettinstitutt | Dansekurs, Danseskole & Ballettskole i Oslo og Viken

Menu

Dancely – et helt nytt danseprogram!

Vi lanserer et helt nytt danseprogram for førskolebarn kalt “Dancely”!

Dancely er vårt helt nye program som er dedikert til våre små favoritt-elever, 3-6 åringene, for å få de i bevegelse, svinge på seg, røre på seg, og aller viktigst; ha det moro! 🙂

Programmet er utviklet i USA fra organisasjonen DSOA (Dance Studio Owner’s Association), som NBI er en del av og er pr. nå eneste danseskole i Norge som har lisensiert bruk av deres materiale. Programmet vil tas i bruk på NBI både på våre ordinære danseklasser hvor pedagogene vil lære bort noen av Dancely-dansene, og som ren online-klasse.

Høsten 2021 går Dancely online-kurset over 8 uker hver tirsdag, og her består øvelsene/dansene kun av Dancely-programmet.

Denne klassen vil gå via Zoom, og eleven danser hjemmefra:

Når: Hver tirsdag kl. 17.50-18.35
Oppstart tirsdag 7. september, siste gang tirsdag 2. november.
NB! Fri tirsdag 5/10 pga. høstferien
For hvem: barn 3-6 år (født 2018-2015)
Pris: kr 1050,- for 8 uker
Påmelding: via bookingen vår her
Påmelding i bookingen er åpen.
Kurset har kurskode S2OD og heter “Online: “Dancely” for barn 3-6 år

Utstyr: Et rom barnet har plass til å bevege seg (og gjerne være uforstyrret av andre familiemedlemmer), + en pc eller lignende for å koble oss sammen.Antrekk etter lyst og humør, eller tema, så lenge man kan bevege seg i det. Håret er satt opp i en hestehale eller lignende for de med langt hår. 
Kurset passer både for gutter og jenter. 

Hva skjer og hvordan: Kurset er interaktivt, dvs. det er online (via Zoom) med en dansepedagog tilstede i studio for å se barna og veilede dem gjennom dansene våre. 
For at pedagogen skal kunne ha et aktivt samarbeid med barna er det viktig at video-funksjonen på Zoom er på, men når kurset er i gang må mikrofonen være av for å unngå unødvendig støy som forstyrrer de andre deltagerne. 
Når du er påmeldt får du tilsendt på mail forskjellige tegneark som barna kan fargelegge, i samme tema som dansene vi danser. 

Zoom-linken: Du mottar linken til Zoom-møtet på mail før første kursdag. Det er samme link hver gang, så lagre mailen/linken. 😉

Hva er Dancely?

Programmet byr på original musikk av prisvinnende sangskribenter fra Disney, Netflix og Marvel.

Dancely byr også på original koreografi fra verdenskjente dansere, som kjenner nøyaktig til bevegelsene som får barna til å hoppe av glede og ekstase.

Dette er et tillegg til våre ordinære kurs som heter “Barneballett” og “Online Eventyr”, som går i retning av ballett, med instruksjon og innlæring. Ettersom ikke alle barn er opptatt av ballett, men heller vil være mye i bevegelse og danse til fengende musikk, har vi vært på utkikk etter et passende alternativ. Det fant i vi i Dancely. 

Musikken er komponert for den aldersgruppen (nevnte vi at musikken er komponert av prisvinnende sangskribenter?), og det samme er dansene. Hver dans har sin egen sang, som, selv om teksten er engelsk, er fengende for barna. Dansetrinnene som innøves er tilpasset aldersgruppen, og de vil være i kontinuerlig bevegelse.

Dette er en tilbakemelding fra vår fine pedagog Ida, som før sommerferien implementerte et par av dansene i noen av klassene sine:

Jeg fikk mange spørsmål fra både elevene og foreldrene om spesielt musikken. Selv om den var på engelsk var den veldig energisk og fin, og det var hovedsakelig derfor den fenget elevene så godt. Elevene på 3 år danset den mange ganger hver klasse, og de elsket å danse den for hverandre. De storkoste seg og klappet for hverandre”.

De små kommer til å ha det så moro med å bevege seg, sprette rundt og svinge seg sammen med oss!

Er du klar for å dele denne danseglade “timen” med dine små?

Påmeldingsregler online-kurs: 

Første gang regnes som en prøvetime.
Ved påmelding betaler du kr. 150,- for prøvetimen i bookingen. Dette beløpet er en del av den totale kursavgiften din, men tilbakebetales ikke hvis du ikke skal gå hele kurset. 
Eventuell avbestilling av kurset må skje senest en dag før kursstart hvis du ikke ønsker å gå kurset/ta prøvetimen.

Hvis vi ikke mottar annen tilbakemelding på mail før neste kursdag er påmeldingen bindende etter prøvetimen, og du/dere regnes som påmeldt til kurs listet opp i ordrebekreftelsen. 

All oppsigelse/endring av kursplass må gjøres ved å sende mail til post@norskballettinstitutt.no.

Høsten 2021 vil pedagog/assistent ta en form for “opprop” av barna som er med på Zoom, så skriv gjerne inn barnets navn (holder med fornavn) på Zoom-en. 

Dette er hva foreldre sier om våre interaktive eventyrklasser, som var et onlinetilbud våren 2021:

Jeg er mamma til en elev ved ballettskolen. Etter deres fantastiske onlinetimer, har flere av våre venner spurt om muligheten til å fortsette med virtuelle dansetimer sammen med dere.”

Flere familier har vist sin interesse og har sagt at det er helt fantastisk løsning med ballett hjemme.

Takk for at dere sprer danseglede i lockdown

Tusen takk for strålende opplegg

Ta kontakt med oss på post@norskballettinstitutt.no hvis spørsmål, og velkommen med! 🙂