Bli med oss på interaktivt danseeventyr for 3-6 åringer! - Norsk Ballettinstitutt | Dansekurs, Danseskole & Ballettskole i Oslo og Viken

Norsk Ballettinstitutt | Dansekurs, Danseskole & Ballettskole i Oslo og Viken

Menu

Bli med oss på interaktivt danseeventyr for 3-6 åringer!

Våre interaktive eventyr-danseopplevelser for 3-6 åringer har blitt veldig godt tatt imot. Vi har akkurat avsluttet et 5 ukers kurs, og starter nå et nytt 5 ukers kurs for alle som ikke har mulighet å komme til et dansestudio, eller føler seg tryggere hjemme.

Så hvis dere har noen venner eller bekjente, uansett hvor i Norge, så la de gjerne få vite om dette nye tilbudet vårt 🙂

Dette blir det andre 5 ukers interaktive kurs for 3-6 åringer, denne gangen danser vi med Tornerose.

Første kursdag er lørdag 22. mai og fortsetter 29.05., 05.06., 12.05. og 19.06.
Tid: Kl. 09.00-09.30
Pris: kr 650,-
Påmelding: via bookingen vår her
Påmelding i bookingen er åpen. Kurset har kurskode A6BT og heter “Online barneballett”. Du mottar link til Zoom-møtet på mail før første kursdag. 

Utstyr: Et rom barnet har plass til å bevege seg (og gjerne være uforstyrret av andre familiemedlemmer), + en pc eller lignende for å koble oss sammen.
Antrekk etter lyst og humør, eller tema, så lenge man kan bevege seg i det. Håret er satt opp i en hestehale eller lignende for de med langt hår. 
Kurset passer både for gutter og jenter. 

Tornerose er eventyret denne gang, og i løpet av 5 uker vil barna danse seg gjennom eventyret, lære grunnleggende ballett-trinn og få utfolde kreativiteten sin.

Kurset er interaktivt, dvs. det er online (via zoom) med en dansepedagog og assistent tilstede i studio for å se barna og veilede de gjennom danseeventyret vårt. Når du er påmeldt får du tilsendt forskjellige tegneark som barna kan fargelegge, i samme tema som eventyret, på mail. Antrekk etter lyst og humør, eller tema, så lenge man kan bevege seg i det. Håret er satt opp i en hestehale eller lignende for jentene.

I denne andre perioden på 5 uker fokuserer vi bl.a. på ponnygallopp, fotarbeide, storketrinn og armer, bevegelighet og styrke, som er en del av læreplanen vår for den aldersgruppen. For hvert videre 5 ukers kurs fokuserer vi på forskjellige momenter som vi ellers lærer bort over 14 uker på våre vanlige kurs. Du velger selv hvor mange perioder på 5 uker du ønsker å delta på.

Dette er hva foreldre sier om våre interaktive eventyrklasser:

“Jeg er mamma til en elev ved ballettskolen. Etter deres fantastiske onlinetimer, har flere av våre venner spurt om muligheten til å fortsette med virtuelle dansetimer sammen med dere.  

Flere familier har vist sin interesse og har sagt at det er helt fantastisk løsning med ballett hjemme”

“Takk for at dere sprer danseglede i lockdown”

“Tusen takk for strålende opplegg”

Ta kontakt med oss på post@norskballettinstitutt.no hvis spørsmål, og velkommen med! 🙂