fbpx

Norsk Ballettinstitutt | Dansekurs, Danseskole & Ballettskole i Oslo og Viken

Åpen uke – visningsklasser

Velkommen til “Åpen uke” på alle dansekursene våre!

I løpet av hvert semester har vi på NBI “åpen uke”, en visningstime hvor  foreldre/foresatte/en venn får lov til å komme inn i studio og observere danseklassen. 

Dette gjelder ved alle våre grupper i alle aldre og nivåer, med noen få unntak (ballett på høyt nivå har kun visning 1 av klassene sine, voksenklasser og variasjonsklasser avklarer direkte med pedagogen sin). 

Pedagogene vil holde en vanlig danseklasse og øvelser, og du vil få observere “work in progress” på både teknikkøvelser og forberedelser mot evt. forestilling.

“Åpen uke” har vi fordi vi vet at foresatte/venner gjerne vil se på elevens klasse/-r og er nysgjerrig på hva vi gjør bak våre lukkede dører. Vi ønsker også å vise frem hvordan vi jobber i dansestudioet hver uke, og hvor fin fremgang elevene har! 🙂

Dette er også en mulighet for pedagogene å snakke med foresatte om kommende elevforestillinger og andre ting som påvirker dere i løpet av dansesemesteret.

Våren 2024 blir det ÅPEN UKE i uke 12: mandag 18.-lørdag 23. mars på alle våre 4 studioer. 

Se mer info i “Merkedatoer vårsemesteret 2024” og i den kommende “infolappen” til grupper som er med på vårens elevforestilling. 

Notere ned uka og velkommen inn i salene våre! 🙂