Kjøp dansetøy hos oss!

Visste du at du kan bestille det du trenger av dansetøy rett fra oss? Vi har startpakker til nye elever i ballett (Danselek, Barneballett og Klassisk ballett nivå 1) i tillegg til det meste annet av nødvendig utstyr du trenger til dansingen din.

Norsk Ballettinstitutt tilbyr salg av ballettøy og jazzsko. Her finner du forskjellig type sko, drakter og tilbehør +++. Konkurransedyktige priser!

Alt dansetøy bestilles på mail direkte til Hanne Karoline på hanne_karoline@norskballettinstitutt.no

Størrelser:

Klærne fungerer slik:
SC = Small Child (ca. 3-5 år)
MC = Medium Child (ca. 5-7 år)
LC = Large Child (ca. 8-11 år)
SA = Small Adult (ca. 12-14 år)
MA = Medium Adult
LA = Large Adult

Dersom du ønsker å bestille sko: Oppgi hvilken skostørrelse eleven bruker i vanlige sko.

Husk størrelse og farge der det er et alternativ, og husk også på å skrive elevens navn, klasse og dag de danser + studiosted. Du får tilbakemelding om når bestilingen er mottatt samt tilsendt faktura på e-post. Dansetøyet leveres ut på klasse av elevens pedagog, med mindre annet er oppgitt.

For å holde prisene nede på et hyggelig nivå, har vi ikke et stort lager med dansetøy, men bestiller dansetøy fra USA etter behov. Dersom vi er utsolgte og må fylle på fra USA, vil varene være oss i hende etter ca. 4 uker.

Du kan under se hva vi har å tilby i pdf-dokumentene.

Ved kursstart selger vi et utvalg av dansetøyet vårt i resepsjonen i Lillestrøm. For avdelingene Lørenskog og Oslo må dansetøy bestilles per e-post også ved kursstart. Vi selger også dansetøy på forestillingene våre og ved diverse events.

Velkommen til vårt flotte utvalg av dansetøy!

Se skolens kleskoder i dokumentet under.