Norsk Ballettinstitutt | Dansekurs, Danseskole & Ballettskole i Oslo og Akershus

Menu

NBI stengt pga. koronaviruset

Kjære alle elever med foresatte på hele NBI,

Oppdatering koronasituasjonen:

Som alle må vi på NBI følge myndighetens restriksjoner. Derfor holder vi stengt frem til og med 13. april. Vi venter spent på utviklingen videre og om vi kan gjenoppta normal drift etter påske. Vi holder våre elever oppdatert via mail, hjemmesiden og Facebook.

Det er ingen undervisning hos oss i disse dagene. Isabella og Ingvild på kontoret har hjemmekontor (sammen med en gjeng med egne barn), og nås som vanlig via mail/telefon.

Tirsdag 24. mars har det kommet nye føringer fra myndighetene om å fortsette den spesielle situasjonen vi er i frem til etter påske. Og det betyr at vi må fortsette å holde stengt frem til tirsdag 14. april. 
Vi merker at vi savner hverdagen vår med alle dere i dansesalene våre betraktelig, men samtidig må vi selvfølgelig fortsette denne felles dugnaden vi er i nå.

Fremtiden frem til sommerferien er høyst usikker for oss alle, og det vil bli en annerledes vår.

Men vårt «drømmescenario» er at vi kommer i gang med normal undervisning igjen etter påske (fra tirsdag 14. april), at vi klarer å forlenge dansesemesteret vårt ut i mai, og at vi kan flytte elevforestillingene våre 2-4 uker. Vi har med andre ord ikke gitt opp håpet om å fullføre vårsemesteret vårt og gjennomføre vårforestillingene. 😊

Nå fremover vil vi holde kontakten med Kultursenteret om alternative løsninger, og holder dere oppdatert når vi vet noe sikrere.

Men det vi vet sikkert nå er at forestillingene lørdag 25. og søndag 26. april er utsatt, da vi ikke vil rekke å få elevene klare til forestilling nå når vi mister 3,5 uker med undervisning.

Forestillingen 10. mai avventer vi med litt til, vi gir dere beskjed når vi vet mer.

Her kan du lese hva Kultursenteret skriver om refusjon av billetter osv.

Så vet dere litt om hva vi håper på videre, og når vi får nye føringer fra myndighetene løser vi det derfra. 

I mellomtiden håper vi at dere klarer å bruke filmene, musikken og tingene pedagogene våre allerede har delt/deler med dere i Facebook-gruppene og på mail! 😊

Øv på trinn og forestillingsdansen et par ganger hver uke, så er ikke alt vi har jobbet med siden januar glemt! 😉

Vi ønsker dere alle lykke til med hjemmekontor, hjemmeskole, hjemmebarnehage og ikke minst til dere som er fysisk på jobb! 
Vi holder kontakten via sosiale medier og mail, og gleder oss utrolig mye til å se dere alle igjen!! 😊❤️

Med vennlig hilsen
Norsk Ballettinstitutt