Ballett-klasse på høyt nivå med gjestelærer Miharu Maki, søndag 24/10 - Norsk Ballettinstitutt | Dansekurs, Danseskole & Ballettskole i Oslo og Viken

Norsk Ballettinstitutt | Dansekurs, Danseskole & Ballettskole i Oslo og Viken

Menu

Ballett-klasse på høyt nivå med gjestelærer Miharu Maki, søndag 24/10

Søndag 24. oktober får vi et nytt storfint besøk på NBI Lillestrøm. Da får vi besøk av gjestelærer og ballettdanser Miharu Maki (les mer om henne i denne linken).

Miharu holder en klasse i ballett på høyt nivå (nivå 9 og høyere) kl. 11.00-12.30 i sal C på NBI Lillestrøm, søndag 24. oktober.

Klassen er gratis for medlemmer i Dansekompaniet.
Påmelding gjøres via mail til Hanne Karoline, hanne_karoline@norskballettinstitutt.no.

Elever på høyt nivå i ballett, men som ikke er i Dansekompaniet (eller er NBI-elever forøvrig), er også hjertelig velkommen til å delta. 
Kr. 310,-
Påmelding via bookingen, kurskode A6KG. 

Miharu er opprinnelig fra Japan, men har danset i Nasjonalballetten siden 2005. Hun startet å danse ballett da hun var 6 år i Sakamoto Ballet Studio i Japan. Hun utdannet seg videre på Koninklijk Conservatorium i Haag (Nederland), og var Apprentice hos Dutch National Ballet. Videre gikk veien til Norge og Nasjonalballetten vår, hvor hun har blant annet danset Kitri i Nurejevs Don Quixote, Olga i Crankos Onegin, Sukkerfeen i Nøtteknekkeren, blå fugl i Tornerose, Mercedes i Scarletts Carmen, en av tre Shades i Makarovas La Bayadère, høstfeen i Askepott, pas de trois i Holmes’ Svanesjøen og rollen som Moyna samt bonde-pas-de-deux i Giselle.

Velkommen til en spennende og lærerik ballettklasse med en utrolig spennende og dyktig ballettdanser! 🙂