Norsk Ballettinstitutt | Dansekurs, Danseskole & Ballettskole i Oslo og Akershus

Menu
jazzdans Lillestrøm

Jazzdans

Jazzdans er en dansestil som kjennetegnes av rytme, energi og mange morsomme trinn. Jazzdans er en danseteknisk stilart, hvor man blir kjent med typiske jazzelementer som blant annet isolasjon, dynamikk, rytmikk, attacker og hurtige temposkifter.

Denne dansestilen utvikler seg i takt med den til en hver tid eksisterende populærmusikk, og kan derfor ofte innholde elementer fra hip hop, funk, disco eller annen tidsriktig musikk. I en jazzdanstime lærer man en del teknikk gjennom oppvarmingsdelen, mens timen avsluttes med trinn på diagonal over gulvet og en dansekombinasjon.

Vi tilbyr jazzdans fra 6 år og oppover (1. klasse) og på alle nivåer. Vi har også en egen voksengruppe i Lørenskog på torsdager og får også en ny klasse for voksne på Stovner på torsdager.

Velkommen til en fartsfylt og morsom dansetime!
For andre jazzdansbaserte treningsformer se hip hop, musikaljazz og steppdans.

Jazzdans nivå 1
Denne timen er for elever fra 6 år (1. klasse) og oppover, som ikke har danset jazzdans før (1.-4. klasse).

Jazzdans, høyere nivåer
Det er pedagogen som avgjør om eleven er dyktig nok og kan de grunnleggende trinnene for hvert nivå, og som avgjør om eleven kan fortsette nivåstigningen. Vi anbefaler alle uansett å følge hvert nivå minimum 1 år (2 semestre), før man bytter.

Nederst på siden finner du pdf-filen «Jazzsyllabus» hvor du kan lese litt om hva vi forventer at elevene skal lære på hvert nivå.

Jazzdans nivå 1 går følgende tider våren 2020:

Lillestrøm
Torsdager kl 17.30

Majorstuen og Lørenskog
Ikke tilbud for nivå 1 våren 2020. Ta kontakt med kontoret ved interesse.

Løren skole
Tirsdager kl. 14.45 (Lukket for 1.-2. trinn AKS, Løren skole)
Torsdager kl. 17.00

Stovner*
Mandager kl. 17.45
Lørdager kl. 12.15

Kurset går over 14 ganger á 45 minutter og koster kr. 2350,-. Semesteret begynner i uke 2/4 og avsluttes med foreldrevisning og forestilling på Lillestrøm Kultursenter i april/mai.

*Stovner-kursene begynner i uke 5 og går over 13 uker (kr. 2180,-). 

Meld deg på via påmeldingssiden vår. Påmeldingen er ikke bindende før dere har deltatt på første klasse, som teller som en prøvetime. Hvis du ikke skal fortsette SKAL vi ha en skriftlig tilbakemelding på mail, så sletter vi ordre/faktura. Flere av våre grupper pleier også å få ventelister, så vi setter stor pris på tilbakemelding så fort som mulig, så andre har anledning til å prøve seg.

Jazzsyllabus brosjyre