Jazzdans - Norsk Ballettinstitutt | Dansekurs, Danseskole & Ballettskole i Oslo og Viken

Norsk Ballettinstitutt | Dansekurs, Danseskole & Ballettskole i Oslo og Viken

Menu
jazzdans Lillestrøm

Jazzdans

Jazzdans er en dansestil som kjennetegnes av rytme, energi og mange morsomme trinn. Jazzdans er en danseteknisk stilart, hvor man blir kjent med typiske jazzelementer som blant annet isolasjon, dynamikk, rytmikk, attacker og hurtige temposkifter.

Denne dansestilen utvikler seg i takt med den til en hver tid eksisterende populærmusikk, og kan derfor ofte innholde elementer fra hip hop, funk, disco eller annen tidsriktig musikk. I en jazzdanstime lærer man en del teknikk gjennom oppvarmingsdelen, mens timen avsluttes med trinn på diagonal over gulvet og en dansekombinasjon.

 Vi tilbyr jazzdans fra 6 år og oppover (1. klassinger) og på alle nivåer. Vi har også en egen voksengruppe på Lillestrøm på onsdager og på Stovner på torsdager.

Velkommen til en fartsfylt og morsom dansetime!
For andre jazzdansbaserte treningsformer se hip hop, musikaljazz og steppdans.

Jazzdans nivå 1
Denne timen er for elever fra 6 år (1. klasse) og oppover, som ikke har danset jazzdans før (1.-4. klasse).

Jazzdans, høyere nivåer
Det er pedagogen som avgjør om eleven er dyktig nok og kan de grunnleggende trinnene for hvert nivå, og som avgjør om eleven kan fortsette nivåstigningen. Vi anbefaler alle uansett å følge hvert nivå minimum 1 år (2 semestre), før man bytter.

Nederst på siden finner du pdf-filen «Jazzsyllabus» (læreplan i jazz) hvor du kan lese litt om hva vi forventer at elevene skal lære på hvert nivå.

Jazzdans nivå 1 (født 2014 eller eldre) går følgende tider våren 2021:

Stovner
Mandager kl. 17.50

Majorstuen
Mandager kl. 17.40

Lillestrøm
Torsdager kl. 16.30

Løren skole
Onsdager kl. 14.45 (lukket gruppe for AKS Løren skole 1. trinn)
Onsdager kl. 16.00 (lukket gruppe for AKS Løren skole 2. trinn)
Torsdager kl. 17.15
Lørdager kl. 12.45

Kurset går over 14 ganger á 45 minutter og koster kr. 2700,-.

Semesteret begynner i januar og avsluttes med foreldrevisning og normalt med deltagelse på vårforestillingen vår på Lillestrøm Kultursenter (kan i år være unntak pga. koronasituasjonen).

Du må melde deg på vårens kurs via bookingen vår her: https://bal-booking-v2.appspot.com. Påmelding er åpen for nye elever. 

Ved påmelding i bookingen skal det innbetales et innmeldingsgebyr på kr. 150,- via Vipps/kortbetaling per ordre. Dette er en del av den totale kursavgiften din, men tilbakebetales ikke ved avmelding av kurset.

Påmeldingen er ikke bindende før dere har deltatt på første klasse i januar som er en prøvetime. Men vi setter stor pris på en rask tilbakemelding hvis du ikke skal fortsette, da flere av våre grupper pleier å få ventelister.

Påmeldingen regnes som bindende etter prøvetimen hvis vi ikke får en mail av dere med oppsigelse av plassen.

Velkommen! 🙂

Jazzsyllabus brosjyre