Utsettelse av filming "Førjulskos" og oppstart av vårsemesteret 2021 - Norsk Ballettinstitutt | Dansekurs, Danseskole & Ballettskole i Oslo og Viken

Norsk Ballettinstitutt | Dansekurs, Danseskole & Ballettskole i Oslo og Viken

Menu

Utsettelse av filming “Førjulskos” og oppstart av vårsemesteret 2021

Kjære alle våre nye og gamle elever m/foresatte,

Denne infoen er nå sendt på epost til alle påmeldte elever høsten 2020 og våren 2021. Sjekk søppelposten din hvis du ikke har fått den!

I går kveld, søndag 3. januar, kom regjeringen med nye og strengere anbefalinger og retningslinjer for korona-håndteringen som vil påvirke oss alle de neste 14 dagene. 
regjeringen.no

Dette påvirker dessverre også både vår filming av “Førjulskos” i Stjernesalen på Lillestrøm Kultursenter denne uka (for utvalgte elever fra høsten 2020), og også hele oppstarten av vårsemesteret 2021 for alle elever.


Informasjon til dere som er med på “Førjulskos” (juleforestillingen 2020 for utvalgte elever som danset i høst):
I går kveld gikk det ut sms til dere som er satt opp til dansing i dag, mandag 4. januar. Dessverre har ikke alle fått denne. I dag skal alle som skal være med på Førjulskos-filming få sms-en på nytt, så beklager hvis du får den flere ganger. 

Skolens eier Kjerstin snakket med kommuneoverlegen vår i Lillestrøm i går kveld, og anbefalingen er klar. Filmprosjektet vårt bør utsettes og all filming som var planlagt denne uka blir utsatt. 😭 😭

Det vil si at alt som skulle skjedd på Lillestrøm Kultursenter i dag (mandag 4/1), tirsdag 5/1 og torsdag 7/1 er avlyst. Vi kommer tilbake med mer informasjon til dere det gjelder når vi har hatt et møte med Kultursenteret (imorgen tirsdag) og vi ser hvordan vi får til forestillingens plan D.
 

Informasjon om oppstart av dansesemesteret 2021

Alle dansekurs hos oss får utsatt oppstart av vårsemesteret pga. regjeringens nye retningslinjer. 

Vi på kontoret på NBI trenger noen dager på å planlegge ny oppstart og å se hva slags instrukser myndighetene kommer med fremover. Vi kommer tilbake med mer info om ny oppstart innen 15. januar, men frem til 18. januar vil det ikke være noen ordinære kurs i noen av lokalene våre. 

—————————————————————————–

 

De neste to ukene forholder vi oss alle til det som er blitt anbefalt av regjeringen, og så bruker vi på kontoret tiden til å finne ut av hvordan vi håndterer filmprosjektet, semesterstart og annet som følger dette. Vi holder dere oppdatert underveis.

I dag “drukner” vi litt i mailer og telefoner omkring filming og oppstart, og vi ber dere pent om å gi oss et par dager å reagere på. Vi svarer mail og telefoner løpende. 

Vi anbefaler deg også å følge med på vår Facebook-side og hjemmesiden vår som vi oppdaterer ofte.  

Og kjære dere, ikke minst motet! Dette vil også gå over!  💖 💖

Vi GLEDER OSS til å danse med dere alle igjen, og til å bli kjent med nye danseelever! 😃

Klem til dere alle fra oss på Norsk Ballettinstitutt