Norsk Ballettinstitutt | Dansekurs, Danseskole & Ballettskole i Oslo og Akershus

Menu

Hip hop

Hip hop er en populær musikkstil, men også en dansestil som blir mer og mer populær. Dansestilen oppsto i New York på 1970-tallet, og utvikler seg stadig.

Timen inneholder mye fartsfylt moro, utfordrende dansetrinn og masse bra musikk – en flott og krevende dansetime for både gutter og jenter!
En hip hop-klasse inneholder oppvarming, styrke, strekk og koreografi. Man lærer grunnleggende trinn som blir mer avansert dess høyere nivå du er på. Musikken som blir brukt er alt fra tung rap til myk r’n’b.

I dansesjangeren hip hop er det mange «underkategorier», som kan varierer fra pedagog til pedagogs dansestil, samt innen de ulike klassene de gir.
Koreografiene kan inneholde elementer fra house, old school hip hop, breaking, crumping, popping, locking, electric boogie, lyrisk hip hop, new school hip hop og ladystyle hip hop.

En hip hop-klasse er rene paradiset for deg som hører mye på musikkstilen og som gjerne vil danse kult og bære attituden som hører til!

Hip hop-timene legger vekt på trinnkombinasjoner, og kun helt elementær teknikktrening. Vi anbefaler derfor å kombinere denne dansetimen med mer teknisk baserte dansetimer som f.eks. jazzdans eller klassisk ballett dersom man ønsker å gå videre med dansen.

Vi har hip hop fra 1. klasse og oppover og på flere nivåer.

Her kan du lese mer om dansestilen Hip hop

Hip hop nivå 1 går følgende tider våren 2020:

Lillestrøm
Onsdager kl. 16.45

Majorstuen og Lørenskog
Vi har dessverre ikke tilbud i hip hop for 6-7 åringer dette skoleåret

Løren skole
Onsdager kl. 14.45 (lukket for 1.-2. trinn AKS, Løren skole)
Onsdager kl. 16.00 (lukket for 3.-4. trinn AKS, Løren skole)

Stovner*
Mandager kl. 18.30

Kurset går over 14 ganger á 45 minutter og koster kr. 2350,-. Semesteret begynner i uke 2-5 og avsluttes med foreldrevisning og forestilling på Lillestrøm Kultursenter i april/mai.

*Kurset på Stovner går over 13 uker á 45 minutter og koster kr. 2180,-. Kurset begynner i uke 5. 

Meld deg på via påmeldingssiden vår. Påmeldingen er ikke bindende før dere har deltatt på første klasse, som teller som en prøvetime. Hvis du ikke skal fortsette SKAL vi ha en skriftlig tilbakemelding på mail, så sletter vi ordre/faktura. Flere av våre grupper pleier også å få ventelister, så vi setter stor pris på tilbakemelding så fort som mulig, så andre har anledning til å prøve seg.

Velkommen til en prøvetime! 🙂