Hip hop - Norsk Ballettinstitutt | Dansekurs, Danseskole & Ballettskole i Oslo og Akershus

Norsk Ballettinstitutt | Dansekurs, Danseskole & Ballettskole i Oslo og Akershus

Menu

Hip hop

Hip hop er en populær musikkstil, men også en dansestil som blir mer og mer populær. Dansestilen oppsto i New York på 1970-tallet, og utvikler seg stadig.

Timen inneholder mye fartsfylt moro, utfordrende dansetrinn og masse bra musikk – en flott og krevende dansetime for både gutter og jenter!
En hip hop-klasse inneholder oppvarming, styrke, strekk og koreografi. Man lærer grunnleggende trinn som blir mer avansert dess høyere nivå du er på. Musikken som blir brukt er alt fra tung rap til myk r’n’b.

I dansesjangeren hip hop er det mange «underkategorier», som kan varierer fra pedagog til pedagogs dansestil, samt innen de ulike klassene de gir.
Koreografiene kan inneholde elementer fra house, old school hip hop, breaking, crumping, popping, locking, electric boogie, lyrisk hip hop, new school hip hop og ladystyle hip hop.

En hip hop-klasse er rene paradiset for deg som hører mye på musikkstilen og som gjerne vil danse kult og bære attituden som hører til!

Hip hop-timene legger vekt på trinnkombinasjoner, og kun helt elementær teknikktrening. Vi anbefaler derfor å kombinere denne dansetimen med mer teknisk baserte dansetimer som f.eks. jazzdans eller klassisk ballett dersom man ønsker å gå videre med dansen.

Vi har hip hop fra 1. klasse og oppover og på flere nivåer.

Her kan du lese mer om dansestilen Hip hop

Hip hop nivå 1 (født 2014 eller eldre) går følgende tider høsten 2020:

Stovner
Mandager kl. 18.30

Løren skole
Tirsdager kl. 14.45 (lukket gruppe for AKS Løren skole 1.-2. trinn)

Lillestrøm
Onsdager kl. 17.45

Majorstuen
Fredager kl. 17.30

Kurset går over 12 ganger á 45 minutter og koster kr. 2320,-. Semesteret begynner i uke 35/36 og avsluttes med foreldrevisning og mulig deltagelse på juleforestilling på Lillestrøm Kultursenter i desember.

Du må melde deg på høstens kurs via bookingen vår: https://bal-booking-v2.appspot.com. Påmelding åpner i juni.

Ved påmelding i bookingen skal det innbetales et innmeldingsgebyr på kr. 150,- via Vipps/kortbetaling per ordre. Dette er en del av den totale kursavgiften din, men tilbakebetales ikke ved avmelding av kurset.

Påmeldingen er ikke bindende før dere har deltatt på første klasse i august/september som er en prøvetime. Men vi setter stor pris på en rask tilbakemelding hvis du ikke skal fortsette, da flere av våre grupper pleier å få ventelister. Påmeldingen regnes som bindende etter prøvetimen hvis vi ikke får en tlf/mail av dere med oppsigelse av plassen.

Velkommen! 🙂