fbpx

Norsk Ballettinstitutt | Dansekurs, Danseskole & Ballettskole i Oslo og Viken

Hip hop

Hip hop er en populær musikkstil, men også en dansestil som blir mer og mer populær. Dansestilen oppsto i New York på 1970-tallet, og utvikler seg stadig.

Timen inneholder mye fartsfylt moro, utfordrende dansetrinn og masse bra musikk – en flott og krevende dansetime for både gutter og jenter!
En hip hop-klasse inneholder oppvarming, styrke, strekk og koreografi. Man lærer grunnleggende trinn som blir mer avansert dess høyere nivå du er på. Musikken som blir brukt er alt fra tung rap til myk r’n’b.

I dansesjangeren hip hop er det mange «underkategorier», som kan varierer fra pedagog til pedagogs dansestil, samt innen de ulike klassene de gir.
Koreografiene kan inneholde elementer fra house, old school hip hop, breaking, crumping, popping, locking, electric boogie, lyrisk hip hop, new school hip hop og ladystyle hip hop.

En hip hop-klasse er rene paradiset for deg som hører mye på musikkstilen og som gjerne vil danse kult og bære attituden som hører til!

Hip hop-timene legger vekt på trinnkombinasjoner, og kun helt elementær teknikktrening. Vi anbefaler derfor å kombinere denne dansetimen med mer teknisk baserte dansetimer som f.eks. jazzdans eller klassisk ballett dersom man ønsker å gå videre med dansen.

Vi har hip hop fra 1. klasse og oppover og på flere nivåer.

Her kan du lese mer om dansestilen Hip hop

Hip hop nivå 1 (født 2017 eller eldre) går følgende tider våren 2024:

Stovner
Mandager kl. 17.50

Løren skole
Torsdager kl. 17.25

Lillestrøm
Mandager kl. 17.00

Majorstuen
Fredager kl. 16.45 – født 2013 og eldre
Fredager kl. 17.45 – født 2017-2014

Kurset går over 14 ganger á 45 minutter og koster kr. 2970,-.

Semesteret begynner i uke 2/3 og siste undervisningsuke er uke 17/18. Det vil bli en «åpen klasse» for foresatte en gang i løpet av semesteret, og gruppen skal være med på elevforestillingen på Lillestrøm Kultursenter i slutten av april/begynnelsen av mai.  

Du må melde deg på vårens kurs/prøvetime via bookingen vår her: https://bal-vs3.icapire.net/. Påmelding for nye elever åpner 27. november.

Ved påmelding i bookingen skal det innbetales et innmeldingsgebyr på kr. 150,- via Vipps per ordre. Dette er en del av den totale kursavgiften din, men tilbakebetales ikke ved avmelding av kurset.

Påmeldingen er ikke bindende før dere har deltatt på første klasse som er en prøvetime. Men vi setter stor pris på en rask tilbakemelding hvis du ikke skal fortsette, både for å unngå faktura og ventelister.

Påmeldingen regnes som bindende etter prøvetimen hvis vi ikke får en mail av dere med oppsigelse av plassen.

 

For øvrige spørsmål se her: https://dansen.no/sporsmal-og-svar/ eller ta kontakt.


Velkommen! 🙂