fbpx

Norsk Ballettinstitutt | Dansekurs, Danseskole & Ballettskole i Oslo og Viken

Victor Ødegaard Prag​

Victor begynte hos oss høsten 2013 og underviser i breakdance for gutter på NBI Lillestrøm. Han er også med som pedagog på Danse Camp’ene våre.​

Victor Prag, også kjent som Bboy Exaggerate, har gjennom sine 10 år som danser utarbeidet seg en særegen og unik stil som breaker, og har blitt en av Norges dyktigste på sitt felt.

Han tilhører det velkjente ”Floorknights Crew”, som siden 1999 har vært beryktet som Norges beste dansegruppe innen breaking. De kom bla. på 2. plass i Norske Talenter 2010. I tillegg har Victor en 2. plass i NM 2012, samt vunnet flere prestisjefylte nasjonale og internasjonale konkurranser. Her kan bl.a. nevnesInProsoned i Belgia, Pop What Yoy Got og Battle Tromsø. Han var også med i TV2-serien «Mitt Dansecrew» vinteren 2015.

Han har medvirket i produksjoner som bl.a. Jungelboka (Det Norske Teatret) og I Am Us (Riksscenen). I tillegg har han jobbet med diverse tv-opptredener og eventer som: VG-lista Topp 20, Spellemannsprisen, MGP og KK-dagen.

Ved siden av sin aktive utøver-rolle underviser han ved noen av de mest anerkjente danseskolene i Norge, bl.a. ved Bårdar Danseakademi, Kirsti Skullerud Ballettskole, Aktivum og NBI. Der har han opparbeidet seg et godt rykte som en dyktig og inspirerende pedagog med sine spennede og kreative klasser, i tillegg til at de er krevende i forhold til teknikker på høyt nivå.