Trine Lise Moe - Norsk Ballettinstitutt | Dansekurs, Danseskole & Ballettskole i Oslo og Viken

Norsk Ballettinstitutt | Dansekurs, Danseskole & Ballettskole i Oslo og Viken

Menu

Trine Lise Moe

Trine er i permisjon 2021.

Trine har i en årrekke vært en av våre flinkeste og mest dedikerte elever. Hun underviser hos oss i klassisk ballett, jazzdans, musikaljazz og barnedans.

Trine skal ha ansvaret for Dansekompaniet når Hanne Karoline er i mammapermisjon i 2020. Trine er også vikar for Ingvild Vaagsether på Majorstuen høsten 2020.

Trine er fra Lørenskog, har danset hos NBI siden hun var liten. Hun har danset så godt som alle skolens dansesjangre i flere år og har også vært en del av NBIs Dansekompani siden Kompaniets oppstart.

Trine har også gått på Operaens Ballettskole, og startet høsten 2012 på den Landsdekkende ballettlinjen på Fagerborg videregående skole. 

Høsten 2013 begynte hun, som 16-åring, på Bachelor i jazzdans på Kunsthøyskolen i Oslo (KHIO), som hun fullførte sommeren 2016.

Trine var også Norges bidrag i Eurovision Young Dancers 2015 i Tjekkia. Hun er aktiv danser, og var bl.a. høsten 2016 med i Oslo Danse Ensembles nyeste forestilling og har vært på turné med dansegruppen «Frikar» (høsten 2017). Hun er aktiv danser ved siden av å undervise.