Ingvild Krogstad​ - Norsk Ballettinstitutt | Dansekurs, Danseskole & Ballettskole i Oslo og Viken

Norsk Ballettinstitutt | Dansekurs, Danseskole & Ballettskole i Oslo og Viken

Menu

Ingvild Krogstad​

Ingvild er en tidligere elev ved Norsk Ballettinstitutt og underviser hos oss i jazzdans, musikaljazz og moderne.

Ingvild har delvis permisjon skoleåret 2019/2020 pga. danseoppdrag. Gruppene hennes får egen informasjon om vikarer.

Hun startet å danse ved Norsk Ballettinstitutt i en alder av 5 år. Hun er utdannet ved London Studio Centre, med en bachelor av første klasse (A) i moderne dans, samt gått på danselinjen ved Lillestrøm videregående skole og Spin Off Forstudium i dans.

Ingvild verdsetter variasjon i sitt virke, og har stor bredde i sin arbeidserfaring. Hun arbeider nå som freelance danser i Oslo og London.

Arbeidserfaring inkluderer arbeid som øvelsesassistent ved Den Norske Opera og Balletts prosjekt «På Tå Hev», hvor hun også medvirket som danser i et stykke av Jessica Wright og Paolo Mangiola fra Wayne McGregor Random Dance Company. Hun er fast danser i Showpatruljen, har danset for flere norske artister, og jobber nå med ulike prosjekter og koreografer, både i Oslo og London. I 2015 gjorde hun turné med Intoto Dance Company i Storbritannia med koreografier av Henri Oguike og Jose Agudo fra Akram Khan Company. Ingvild har også medvirket som danser og hovedrolle i flere kortfilmer, både nasjonalt og internasjonalt, og jobbet flere år som dansemodell.

Høsten 2017 var Ingvild med som danser med Shobana Jeyasingh Dance som satte opp en forestilling på Sadler’s Wells i London, og hun jobber kontinuerlig som danser og pedagog. Hun underviser også ved DanseFOT og ved Lillestrøm videregående skole.