fbpx

Norsk Ballettinstitutt | Dansekurs, Danseskole & Ballettskole i Oslo og Viken

Dancely – for våre minste

Visste du at vi er et Dancely™ Licensed Studio? Har du hørt at eleven, pedagogen eller noen av oss på kontoret har nevnt navnet? 

Fra 2021 har NBI og skolens eier Kjerstin Kartrud vært en del av “Dance Studio Owners Association” (DSOA). Gruppen ble grunnlagt av Clint Salter, og er på over 12 000 studioeiere fra hele verden som er ønsker å få gode tips og råd for å utvide virksomheten sin og gjøre en meningsfull innvirkning i lokalsamfunnet og i studentenes liv. Dancely er et av programmene til DSOA hovedsakelig tilpasset barn 3-6 år. 

Et Dancely™ Licensed Studio tilbyr trening, utdanning og underholdning gjennom original musikk, dans og bevegelse for barn under 6 år. Det er et program som vil skape kjærlighet til dans og bevegelse i en tidlig alder med musikk som barna vil elske.

Les mer om Dancely og DSOA her

Hos oss på NBI bruker pedagogene våre flere danser fra Dancely på våre barnekurs, og det er også grupper på nivå 1 og nivå 2 som jevnlig lærer en dans fra Dancely. Dansene er fengende og veldig populære på klasse! 🙂

Vårt kurstilbud “Funkykids” er hovedsakelig basert på øvelser og danser fra Dancely.