Barneballett 4-5 år - Norsk Ballettinstitutt | Dansekurs, Danseskole & Ballettskole i Oslo og Viken

Norsk Ballettinstitutt | Dansekurs, Danseskole & Ballettskole i Oslo og Viken

Menu
Danseskole Lørenskog

Barneballett 4-5 år

Dette er første skritt inn i dansens verden for veldig mange. Kurset er for barn i alderen 4-6 år (frem til man begynner i 1. klasse på skolen), og vektlegger en lystbetont lek med flere av dansens mange temaer.

Bevegelsene trenes inn gjennom enkle øvelser og lek, hvor barna får brukt sine kreative evner. Øvelsene utvikler kroppsbevissthet, konsentrasjon og koordineringsevne, og man videreutvikler det vi gjør på Danselek 3-4 år.

Barneballett danner basis for både klassisk ballett og jazzdans. Passer bra for gutter og jenter. På våre dansetimer for små barn vektlegger vi at treningen skal være lystbetont, trygg og gi en god innføring i de elementer vi jobber med på høyere alderstrinn. Vi bruker barnevennlig musikk, og introduserer dem for en del klassisk musikk i tillegg til klassikere innenfor barnemusikk.

Barna på barneballett 4-6 år er våre yngste elever som får lov til å være med på de store elevforestillingene vi har i slutten av hvert vårsemester.

Barneballett-klassene foregår uten foreldre. Vi har erfart at det er lettere å få både oppmerksomheten og utviklingen vi ønsker hvis det ikke er noen foreldre tilstede som «stjeler» fokuset, og dette har vi positive erfaringer med. Vi er ikke så strenge på dette de første 2-3 ukene hvis eleven synes det er vanskelig å være alene, men da krever vi at den foresatte er med og danser. 

Det er også viktig å komme 5-10 min. før klassen begynner, da vi erfarer at det er vanskeligere å få elevene trygge hvis de ikke er med fra klassens begynnelse. Ellers er det fint at den voksne som følger sitter i oppholdsrommet under klassen, slik at man er tilstede i tilfelle noe blir skummelt, barnet må på do o.l.

Ikke nøl med å ta kontakt med oss for spørsmål, og velkommen til en prøvetime!

Barneballett 4-5 år (født 2016-2017) går følgende tider høsten 2021:

Lillestrøm
Mandager kl 17.00
Tirsdager kl 16.40
Lørdager kl 10.30
Lørdager kl. 10.45 (kun barn født 2016)

Løren skole
Mandager kl. 17.00
Tirsdager kl. 17.00
Lørdager kl. 10.45

Majorstuen
Mandager kl. 16.45
Onsdager kl. 16.45
Torsdager kl. 17.00
Lørdager kl. 09.40
Lørdager kl. 10.35 (kun barn født 2016)

Stovner
Mandager kl. 17.00
Onsdager kl. 17.45
Lørdager kl. 10.50

Kurset går over 14 ganger á 40-45 minutter og koster kr. 2700,-.

Semesteret begynner i uke 34/35 og avsluttes med foreldrevisning, og mulig også deltagelse på juleforestillingen vår på Lillestrøm Kultursenter i desember.

Du må melde deg på høstens kurs via bookingen vår her:
https://bal-vs3.icapire.net/. Påmelding åpner 8. juni for nye elever. 

Ved påmelding i bookingen skal det
innbetales et innmeldingsgebyr på kr. 150,- via Vipps/kortbetaling per ordre. Dette er en del av den totale kursavgiften din, men tilbakebetales ikke ved avmelding av kurset.

Påmeldingen er ikke bindende før dere har deltatt på første klasse i august/september som er en prøvetime. Men vi setter stor pris på en rask tilbakemelding hvis du ikke skal fortsette, da flere av våre grupper pleier å få ventelister.
Påmeldingen regnes som bindende etter prøvetimen hvis vi ikke får en mail av dere med oppsigelse av plassen.

For øvrige spørsmål se her: 
https://dansen.no/sporsmal-og-svar/ eller ta kontakt.

Velkommen!
😊