Norsk Ballettinstitutt | Dansekurs, Danseskole & Ballettskole i Oslo og Akershus

Menu

Akrobatikk

Akrobatikk er en time hvor vi jobber med en del turnprinsipper. Fleksibilitet, styrke og kombinasjonen av disse er momenter som vektlegges.

Akrobatikk utvikler de motoriske evnene, og er et utmerket supplement til annen trening. Vi jobber med hjelp av matter, tjukkas, rulle og lignende turnhjelpemidler.

Timen tilbys fra 3. klasse og oppover og er delt etter alder. Timene er lagt opp for dansere, ikke som en ren turntime.

Vi tilbyr kun akrobatikk-klasser på NBI Lillestrøm. 

Akrobatikk 8 år+ (født 2012 og eldre) går følgende tider høsten 2020:

Lillestrøm
Torsdager kl 16.15

Kurset går over 12 ganger á 55 minutter og koster kr. 2320,-. Semesteret begynner i uke 36 og avsluttes med foreldrevisning og mulig deltagelse på juleforestilling på Lillestrøm Kultursenter i desember.

Du må melde deg på høstens kurs via bookingen vår: https://bal-booking-v2.appspot.com. Påmelding åpner i juni.

Ved påmelding i bookingen skal det innbetales et innmeldingsgebyr på kr. 150,- via Vipps/kortbetaling per ordre. Dette er en del av den totale kursavgiften din, men tilbakebetales ikke ved avmelding av kurset.

Påmeldingen er ikke bindende før dere har deltatt på første klasse i august/september som er en prøvetime. Men vi setter stor pris på en rask tilbakemelding hvis du ikke skal fortsette, da flere av våre grupper pleier å få ventelister. Påmeldingen regnes som bindende etter prøvetimen hvis vi ikke får en tlf/mail av dere med oppsigelse av plassen.

Velkommen! 🙂