fbpx

Norsk Ballettinstitutt | Dansekurs, Danseskole & Ballettskole i Oslo og Viken

Akrobatikk

Akrobatikk er en time hvor vi jobber med en del turnprinsipper. Fleksibilitet, styrke og kombinasjonen av disse er momenter som vektlegges.

Akrobatikk utvikler de motoriske evnene, og er et utmerket supplement til annen trening. Vi jobber med hjelp av matter, tjukkas, rulle og lignende turnhjelpemidler.

Timen tilbys fra 1. klasse og oppover og er delt etter alder. Timene er lagt opp for dansere, ikke som en ren turntime. Vi anbefaler å danse et annet kurs ved siden av for å lære grunnleggende dansetrinn. 

Vi tilbyr kun akrobatikk-klasser på NBI Lillestrøm. 

Akrobatikk 6 år+ (født 2017 og eldre) går følgende tider våren 2024:

Lillestrøm
Torsdager kl 17.30


Kurset går over 14 ganger á 45 minutter og koster kr. 2970,-.

Semesteret begynner i uke 2 og siste undervisningsuke er uke 17. Det vil bli en «åpen klasse» for foresatte en gang i løpet av semesteret, og gruppen skal være med på elevforestillingen på Lillestrøm Kultursenter i slutten av april/begynnelsen av mai.  

Du må melde deg på vårens kurs/prøvetime via bookingen vår her: https://bal-vs3.icapire.net/. Påmelding for nye elever åpner 27. november.

Ved påmelding i bookingen skal det innbetales et innmeldingsgebyr på kr. 150,- via Vipps per ordre. Dette er en del av den totale kursavgiften din, men tilbakebetales ikke ved avmelding av kurset.

Påmeldingen er ikke bindende før dere har deltatt på første klasse som er en prøvetime. Men vi setter stor pris på en rask tilbakemelding hvis du ikke skal fortsette, både for å unngå faktura og ventelister.

Påmeldingen regnes som bindende etter prøvetimen hvis vi ikke får en mail av dere med oppsigelse av plassen.

 

For øvrige spørsmål se her: https://dansen.no/sporsmal-og-svar/ eller ta kontakt.


Velkommen! 🙂