Akrobatikk - Norsk Ballettinstitutt | Dansekurs, Danseskole & Ballettskole i Oslo og Viken

Norsk Ballettinstitutt | Dansekurs, Danseskole & Ballettskole i Oslo og Viken

Menu

Akrobatikk

Akrobatikk er en time hvor vi jobber med en del turnprinsipper. Fleksibilitet, styrke og kombinasjonen av disse er momenter som vektlegges.

Akrobatikk utvikler de motoriske evnene, og er et utmerket supplement til annen trening. Vi jobber med hjelp av matter, tjukkas, rulle og lignende turnhjelpemidler.

Timen tilbys fra 3. klasse og oppover og er delt etter alder. Timene er lagt opp for dansere, ikke som en ren turntime.

Vi tilbyr kun akrobatikk-klasser på NBI Lillestrøm. 

 

Akrobatikk 8 år+ (født 2012 og eldre) går følgende tider våren 2021:

Lillestrøm
Torsdager kl 16.15

Kurset går over 14 ganger á 55 minutter og koster kr. 3010,-.

Semesteret begynner i uke 1/2 og avsluttes med foreldrevisning og deltagelse på vårforestillingen vår på Lillestrøm Kultursenter i april-mai.

Du må melde deg på vårens kurs via bookingen vår her: https://bal-booking-v2.appspot.com. Påmelding åpner 20. november for nye elever.

Ved påmelding i bookingen skal det innbetales et innmeldingsgebyr på kr. 150,- via Vipps/kortbetaling per ordre. Dette er en del av den totale kursavgiften din, men tilbakebetales ikke ved avmelding av kurset.

Påmeldingen er ikke bindende før dere har deltatt på første klasse i januar som er en prøvetime. Men vi setter stor pris på en rask tilbakemelding hvis du ikke skal fortsette, da flere av våre grupper pleier å få ventelister.

Påmeldingen regnes som bindende etter prøvetimen hvis vi ikke får en mail av dere med oppsigelse av plassen.

Velkommen! 🙂