fbpx

Norsk Ballettinstitutt | Dansekurs, Danseskole & Ballettskole i Oslo og Viken

Julie Mjønes

Julie begynte hos oss høsten 2023, og underviser bl.a. i barnedans og klassisk ballett. 

Julie kommer opprinnelig fra Sarpsborg hvor hun begynte å danse fra hun var liten. Etter å ha danset jazz og ballett ved Sarpsborg kulturskole, begynte Julie på danselinjen på Kirkeparken VGS i Moss. Samtidig begynte hun på Eldbjørgs dansestudio og var en del av “På Tå Hev 2017”.

Julie har sin utdanning fra Ballettakademien i Stockholm og en Bachelor i jazzdans med pedagogikk fra Norges Dansehøyskole (Høyskolen Kristiania). Hun har undervist ved Dans1 og Point dansestudio. Høsten 2022 var Julie utøver under Coda festivalen i stykket ¨Un-Be-Known¨ av Marc Brew og assisterende koreograf Georgie Rose ved Den Norske Opera&Ballett. Hun var også en del av På Tå Hev sin forestilling i en koreografi av Anaïs Touret i regi av Den Norske Opera&Ballett dette året.

Julie er opptatt av å motivere til et inkluderende miljø hvor elevene kan kjenne på danseglede. Gjennom å skape et trygt miljø ønsker hun at elevene skal kjenne på mestringsfølelse, tilhørighet og engasjement. Julie er spesielt glad i å undervise for det gir henne muligheten til å kombinere lidenskapen for dans og dele den med elevene.