fbpx

Norsk Ballettinstitutt | Dansekurs, Danseskole & Ballettskole i Oslo og Viken

Juleforestilling på Lillestrøm, info til NBI Majorstuen

Juleforestillingen vår på Lillestrøm Kultursenter i desember er bygget opp rundt NBIs Dansekompani. Øvrige grupper varierer fra år til år og plukkes ut ift. gruppestørrelser og beliggenhet ift. Lillestrøm.

Årets Førjulskos-datoer er kl. 17.30 mandag 4.-torsdag 7. desember, med generalprøve for elever nivå 2 og eldre fra kl. 15.30 (oppmøte senest kl. 15), og oppmøte løpende etter det for de yngre elevene.

Etter å ha hatt juleforestilling i ukedager i desember i over 10 år nå har vi konkludert med at elever fra NBI Majorstuen ikke blir plukket ut til å være med på juleforestillingen.

Dette er selvfølgelig ikke fordi vi ikke ønsker å vise frem våre flotte Majorstuen-elever, men kun fordi vi ser at veldig mange foresatte har problemer med å rekke frem til Lillestrøm i rushtiden på hverdager, så elevene møter ikke til forestilling.

Vi vet noen elever og foresatte synes dette er veldig synd, mens andre igjen synes det er helt ok å slippe logistikken i en hektisk desemberdag.

På vårforestillingen vår i april-mai er derimot selvfølgelig våre elever fra NBI Majorstuen også med på elevforestillingene på Lillestrøm Kultursenter. På våren skjer disse i en helg, slik at det er lettere for alle Oslo-elever (og foresatte) å ta seg tid til å ta toget 12 minutter/kjøre bil ut til Lillestrøm.

Les mer om våre elevforestillinger her

Høstsemesteret avsluttes på NBI Majorstuen i uke 49 (4.-9. desember) med en vanlig danseklasse, men med ekstra julekos og juletema, og kanskje også en liten pepperkake til de elever som vil ha det.