fbpx

Norsk Ballettinstitutt | Dansekurs, Danseskole & Ballettskole i Oslo og Viken

Liten og stor, voksen og barn 2-4 år

I 2021 begynte vi et nytt tilbud for de aller yngste barna. “Liten og stor” er et kurs hvor barn i alderen 2-4 år og en voksen danser sammen hver danseklasse.

Klassen består av utforskning, lek, sang og musikk. Vi danser til forskjellige musikksjangere og man får prøve trinn og øvelser fra forskjellige dansestiler. De voksne er like aktive i timen som barna, og man får sjansen til å lære sammen. Den voksne hjelper barnet å følge en strukturert klasse med oppvarming, forskjellige øvelser som utfordrer fantasien, styrker kroppen og inviterer til lek og latter.

Både barn og voksne må ha klær de kan bevege seg i eks. treningstøy/tights og t-skjorte, og antiskli-sokker/dansesko/innesko. Det er ok med dansedrakt osv. på barna, men ikke et krav. Hvis langt hår skal håret være oppsatt/vekk fra ansiktet.

Kurset passer for barn fra 2 til 4 år. Man kan bytte på hvem voksen som følger barnet, men for barnets trygghet anbefaler vi at én til to voksne er fast med (kun 1 foresatt per gang).

Kurset kan være en fin inngang til dans for barn som synes det er litt vanskelig/utrygt å være uten foresatte på dansetimen.

«Liten og stor» (barn født 2019-2021 i følge med en fast voksen) går følgende tider høsten 2023:

Majorstua
Lørdager kl. 12.30 
Lørdager kl. 16.10  

Lillestrøm
Fredager kl. 16.20
Fredager kl. 16.55

Løren
Mandager kl. 17.40
Lørdager kl. 09.30

Kurset går over 14 ganger á 30 minutter og koster kr. 1980,-.

Semesteret begynner i uke 34/35 og siste undervisningsuke er uke 48/49. Vi følger skolenes ferier. Det vil bli en «åpen klasse» for foresatte en gang i løpet av semesteret.

Du må melde deg på høstens kurs/prøvetime via bookingen vår her: https://bal-vs3.icapire.net/

Ved påmelding i bookingen skal det innbetales et innmeldingsgebyr på kr. 150,- via Vipps/kortbetaling per ordre. Dette er en del av den totale kursavgiften din, men tilbakebetales ikke ved avmelding av kurset.

Påmeldingen er ikke bindende før dere har deltatt på første klasse som er en prøvetime. Men vi setter stor pris på en rask tilbakemelding hvis du ikke skal fortsette, både for å unngå faktura og ventelister.

Påmeldingen regnes som bindende etter prøvetimen hvis vi ikke får en mail av dere med oppsigelse av plassen.

For øvrige spørsmål se her: https://dansen.no/sporsmal-og-svar/ eller ta kontakt.

Velkommen! 🙂