fbpx

Norsk Ballettinstitutt | Dansekurs, Danseskole & Ballettskole i Oslo og Viken

Forsommerkurs på NBI Majorstuen

Ikke ta sommerferie fra dansen helt enda! I mai-juni har vi noen “introklasser” for våre yngste elever i Professor Dahlsgate 8 på Majorstuen.

Ønsker du å teste ut om dansekurs er noe for deg/ditt barn? Skal ditt barn begynne på skolen til høsten og lurer du på hvilket dansekurs dere skal melde på videre?

Over 4 tirsdager i mai-juni holder vår pedagog Ida Sofie kurs hos oss som kanskje kan gi dere svar! 🙂

Tirsdager (24. mai, 31. mai, 7. juni, 14. juni)

  • Kl. 16.30-17.15: Funkykids. Introkurs 3-5 år
  • Kl. 17.15-18.00: Barneballett. Introkurs 3-5 år
  • Kl. 18.00-18.45: INTROKURS, født 2016-2013

Pedagog: Ida Sofie Mathisen
Hvor: NBIs lokaler i Prof. Dahlsgate 8
Når: Tirsdag 24. mai, 31. mai, 7. juni, 14. juni
Pris: kr. 808,- per kurs á 45 min.
Påmelding: gjøres i vårt bookingsystem her fortløpende https://bal-vs3.icapire.net/
Påmeldingsregler finner du her: 
Påmeldingsregler Sommerkurs NBI

Funkykids 3-5 år
Høsten 2022 får vi et nytt og spennende dansetilbud for barnehagebarn, og nå kan du allerede prøve det ut! Funkykids er for barn som ønsker å danse og bevege seg til musikk, men som kanskje ikke vil danse “ballett”. Dette forsommerkurset er et introkurs, altså en liten smakebit på hva du kan forvente deg for høstens semester.  

Timen tilpasses barna med fart, moro og bevegelse, og musikken som brukes er både moderne barnesanger, men også pop- og hiphop-inspirert musikk (alderstilpasset). Du kan lese mer om Funkykids her

Barneballett 3-5 år
Dette er et “introkurs” for de barna som ønsker å danse danselek 3-4 år/barneballett 4-5 år. Du kan også delta hvis du har danset med oss tidligere. Kurset vektlegger en lystbetont lek med flere av dansens mange temaer, og bevegelsene trenes inn gjennom enkle øvelser hvor barna får brukt sine kreative evner. Øvelsene utvikler bl.a. kroppsbevissthet, konsentrasjon og koordineringsevne, og vi bruker barnevennlig musikk, samt introduserer dem for en del klassisk musikk i tillegg til klassikere innenfor barnemusikk.
Du kan lese mer om barneballett her

INTROKURS for 1.-4. trinn 2022/2023
Når barnehagebarna skal begynne i 1. klasse åpner det seg opp flere muligheter for dansekurs hos oss. For barn 1.-4. trinn kan du velge om du vil begynne på klassisk ballett, jazzdans eller hip hop – alle på nivå 1 – eller du kan kombinere disse. Dette kurset er også for eldre barn som ikke har danset så mye før eller som ønsker å prøve en ny dansestil. 

På dette forsommerkurset får du en bitteliten smakebit av hver dansestil, da første kursdag vil være en klassisk ballett-time, andre kursdag vil være en jazzdans-time, tredje kursdag vil være en hiphop-time og siste kursdag vil være en oppsummering m/visningsklasse for foresatte.
Etter endt kurs er det kanskje litt lettere å velge hvilken dansestil du vil fortsette med etter sommerferien (men første klasse til høsten er fremdeles en prøvetime).
Hva liker du best? Å trippe på tå til klassisk musikk slik som i klassisk ballett? Å danse til den mest moderne popmusikken sånn som i jazzdans? Eller å være litt mer laidback og kul slik som i hip hop? 😉  

Ta kontakt hvis du har spørsmål, også håper vi at vi får lov til å danse med deg før vi tar sommerferie! 🙂

Vil du danse mer eller trenger et morsomt alternativ til barnehagen i sommer? Husk at vi har Mini-Dansecamp for barnehagebarn i sommerferien. Les mer her!