fbpx

Norsk Ballettinstitutt | Dansekurs, Danseskole & Ballettskole i Oslo og Viken

Visningsklasser i oktober/november

Høstsemesteret avsluttes normalt for de yngste gruppene en visningstime for foresatte i salen. Dette har pleid å være en vanlig dansetime hvor foresatte kan se hvordan vi jobber i løpet av semesteret.
For de gruppene som er med på juleforestillingen har det vært opp til pedagogen om gruppen skal ha visningsklasse for foresatte, eller om gruppen trenger timen til å finpusse på dansen deres uten forstyrrelser (fra nivå 2 og oppover).
De eldre elevene (fra nivå 5 og oppover) har pleid å avtale med pedagogen sin hvordan de ønsker å markere semesterets siste klasse.

I år (høsten 2022) endrer vi på utfordringer ved å ha visningstime siste semesterklasse ved å flytte visningsklasser til cirka midten av dansesemesteret, og innfører også at ALLE GRUPPER, små som store, har visningsklasse. 

Dette fordi vi vet at dere foreldre gjerne vil se på elevens klasse/-r selvom de er over en viss alder, noe vi har full forståelse for. Og vi ønsker også å vise frem hvordan vi jobber i dansestudioet hver uke, og hvor fin fremgang elevene har! 🙂

En visningsklasse betyr at eleven kan ha med seg 1-2 foresatte på timen, og de kan se på dansetimen og hva vi gjør på en “normal” klasse. 

NBI Lillestrøm og NBI Stovner har visningsklasser i uke 42, 17.-22. oktober.

NBI Løren og NBI Majorstuen har visningsklasser i uke 45, 7.-12. november.

NB! Endringer kan forekomme hvis behov, egen info gis direkte. 

Notere ned uka og velkommen inn i salen! 🙂

Siste semesteruke i november/desember før juleferien skjer det noe spennende på alle 4 studioer (ny temauke!), og som vanlig får alle elever pepperkaker på slutten av dansetimen. 🙂