fbpx

Norsk Ballettinstitutt | Dansekurs, Danseskole & Ballettskole i Oslo og Viken

Velkommen til vårens elevforestilling!

Velkommen til den årlige vårforestillingen med Norsk Ballettinstitutt!

Sommerfugler i magen, spente smil, kanskje en liten tåre, knitring i tyllskjørt, lukten av hårspray og sminke, scenelys og mørkt bak scenen, nye venner og nye opplevelser. Endelig kan vi telle ned til ny elevforestilling med NBI!

Ballettskolen Norsk Ballettinstitutt inviterer igjen til vårens store høydepunkt for store og små. Du vil få oppleve elever fra 4 år og oppover danse koreografier som i år er inspirert av byenes rytmer og travle liv. Alt fra barneballett og klassisk ballett, til hip hop, breakdance, musikaljazz, akrobatikk, moderne dans og jazzdans vil være innom scenen. Elevene er fra studioene til skolen på Lillestrøm, Stovner, Majorstuen og Løren skole i Oslo, og så godt som alle våre ca. 900 elever er med på tilsammen 6 forestillinger.

Nå gleder både elever, pedagoger og foresatte seg veldig til å vise frem de dyktige danserne på scenen igjen, og flere begynner å øve nå rett etter nyttår.

La våre små og store dansere gi deg en herlig danseopplevelse, velkommen til “City Rhythms med Norsk Ballettinstitutt”!

——————————————————————–

ÅRETS FORESTILLINGSDATOER 2024

Forestillinger for elever fra NBI Lillestrøm, NBI Stovner og NBI Løren – Teatersalen, Lillestrøm Kultursenter: Lørdag 27. og søndag 28. april

Forestilling for elever fra NBI Majorstuen og NBI Lillestrøm – Stjernesalen, Lillestrøm Kultursenter: Søndag 5. mai
+ prøver på scenen i Lillestrøm lørdag 4. mai

Forestillingene spilles til sammen 4 ganger helgen 27.-28. april og 2 ganger søndag 5. mai.

Merk: Ikke alle elever medvirker i alle forestillinger. Full oversikt og mer info kommer i løpet av januar/februar 2024. 

Informasjon om hvilken av de 6 forestillingene gruppen din skal danse på får du vite i løpet av februar 2024: du får også muntlig beskjed fra pedagogen sin, samt en egen mail direkte til gruppen fra kontoret med mer nøyaktig info i din såkalte “INFOLAPP” (lær deg ordet med en gang! ;-)).

VIKTIG MELDING TIL ALLE FORESATTE – våren 2024

Praktisk informasjon til elever

Deltagelse på forestilling
Alle elevforestillingene våre er selvfølgelig frivillig å være med på, men vi oppfordrer alle til å være med. Gi beskjed til kontoret/pedagogen din i god tid før hvis du vet at du er forhindret i å være med på forestillingen gruppen din er satt opp på. 

Til info er ikke Liten og stor 2-4 år, Danselek 3-4 år og klasser for voksne (unntak; jazz m/musikal voksne med Jeffrey skal være med) med på forestillingene. Les mer her

Avslutning av semesteret
Vårsemesteret avsluttes med en ekstra morsom danseklasse for alle elever 2-6 år. 
Alle elever fra 4-6 år og oppover er med på vårens store elevforestilling, og disse gruppene + alle øvrige elever avslutter vårens semester med dette.

Billetter til elevforestillingene “City Rhythms”
Alle foreldre, søsken (over 3 år), familie og venner som vil se på fra salen må kjøpe billett til forestillingen.

Salgsstart begynner når alle barnepass-vakter er på plass, og senest mandag 8. april 2024

Billettpriser:
Billetter kr 325,- / barn 3-16 år kr 200,- / familiebillett (2v+2b) kr 910,-
Billetter kjøpes direkte fra Lillestrøm Kultursenter på nett eller tlf: 64845550.

Hvorfor må du kjøpe billett? Se om du finner svar her!

OBS!!! Har barnet ditt nok “barnepassere” bak scenen? Sjekk det før du kjøper billett, eller meld deg som frivillig hjelper! 🙂
Se mer info her: info kommer

Billetter kjøpes og håndteres direkte fra Lillestrøm Kultursenter (link kommer).

Vi presiserer at det er Lillestrøm Kultursenter som tar seg av billettsalg for oss og det vil derfor være utenfor vår kontroll å holde av billetter, refundere kjøp eller lignende.
VIKTIG at du kjøper billett til riktig forestilling, da billettene ikke blir refundert!

Vi gleder oss – hjertelig velkommen til forestilling som garantert vil gi deg et morsomt og spennende innblikk i dans i byen!

Skal du/ditt barn være med å danse?

Full oversikt over alt det praktiske rundt neste elevforestilling finner du under hver avdeling (under “Informasjon til elever og foresatte”):

Elever Lillestrøm

Elever Stovner

Elever Løren

Elever Majorstuen

Økning av billettprisen

Til informasjon ser vi oss dessverre nødt til å øke prisen på billetter til vårforestillingen i år. De økes i takt med generell prisøkning i samfunnet, da også leien vår av Kultursenteret og alt det innebærer har gått betraktelig opp det siste året, samt utgifter til pedagogene for ekstraarbeid omkring forestillingene også har økt. 

Husk at du kan melde deg som “barnepasser” til barnet ditt sin gruppe (alle barnegrupper 4-9 år). Barnepasserne er i garderoben og bak scenen med gruppen, og hjelper oss med å sørge for at alle har det bra. Barnepassere trenger ikke billett og ser på gruppens dans fra bak scenen.
VIKTIG MELDING TIL ALLE FORESATTE – våren 2024