fbpx

Norsk Ballettinstitutt | Dansekurs, Danseskole & Ballettskole i Oslo og Viken

Nytt skoleåret 22/23: Morsomme temauker hos oss!

Høsten 2022 hadde vi 3 temauker for våre yngste elever (2-7 år). Vårsemesteret 23 vil vi på NBI ha 2 temauker ved våre studioer i løpet av semesteret. Her er litt mer info. Som vi gleder oss! 🙂

TEMAUKE 1:
I uke 7 (13.-18. februar) setter vi i gang med vårens første temauke på NBI. Temaet er Under havet og filmen Den lille havfruen, med Ariel, prins Erik, kong Triton og havheska Ursula.  Denne uka blir dansesalen på hvert studio også pyntet.

Barn opp til og med nivå 1 vil få oppleve at dansetimen denne uken inneholder musikk fra havet og Den Lille Havfruen, og dersom du ønsker og har hjemme kan du også kle deg ut på dansetimen. 
Hvis du har et passende kostyme liggende kan barnet ha på seg dette – hvis de vil. 
Har du et annet prinsesse-kostyme, fiskekostyme eller pynt er det også lov til å ha på. 
Har du ikke dette fra før, eller hvis barnet ikke vil kle seg ut, er det selvfølgelig helt i orden å komme i vanlig dansetøy (dansepedagogen kommer i vanlig dansetøy). 
Vi anbefaler å sjekke ut bytte-grupper/kjøp og salg på Facebook eller lignende hvis barnet er interessert i en prinsessekjole. Det er ingen krav til å kjøpe noe nytt. 

Uansett hvordan du kommer; husk å ha på dansesko og oppsatt hår! 😉 

Vi gleder oss til en litt annerledes dansetime i uke 7!

I uke 13 (27. mars til 1. april) setter vi i gang med vår andre temauke denne våren, og temaet er Fantasiland!

Denne uka blir dansesalen på hvert studio gjort om til en fantasiverden, med enhjørninger, drager og annen pynt!

Barn opp til og med nivå 2 kan få oppleve at dansetimen denne uken inneholder øvelser tilpasset tema og musikk fra ulike eventyr- og disneyfilmer.

De minste barna kan tegne rundt hånden sin på et ark, klippe den ut og fargelegge. Denne hånden tar de med til danseklassen i uke 13 og får hengt opp i dansestudioet.

Vi gleder oss kjempemasse til vår andre temauke denne våren! Vi danses!