fbpx

Norsk Ballettinstitutt | Dansekurs, Danseskole & Ballettskole i Oslo og Viken

Nytt skoleåret 22/23: Morsomme temauker hos oss!

Høstsemesteret 22 vil vi på NBI ha hele 3 temauker ved våre studioer i løpet av semesteret. Her er litt mer info. Som vi gleder oss! 🙂

TEMAUKE 1:
I uke 39 (26. september til 1. oktober) setter vi i gang med vår første temauke på NBI, nemlig Frost! ❄️

Denne uka blir dansesalen på hvert studio gjort om til et isslott, med istapper og snøkrystaller.

Barn opp til og med nivå 2 vil få oppleve at dansetimen denne uken inneholder musikk fra disneyfilmene Frost 1 og Frost 2, og dersom du ønsker og har hjemme kan du ta på deg Frost-kostymer på dansetimen. 

De minste barna vil uken før få utlevert et A4-ark fra sin dansepedagog som de kan lage en snøkrystall av. Denne snøkrystallen tar de med tilbake i uke 39 og får hengt opp i dansestudioet.

Vi gleder oss kjempemasse til vår første temauke med prinsessene Elsa og Anna, Kristoffer, Snømannen Olaf og reinsdyret Svein!
Vi danses! 🙂

TEMAUKE 2: HALLOWEEN!
I uke 43-44 (onsdag 26. oktober til tirsdag 1. november) feirer vi Halloween på hele NBI slik vi har gjort tidligere år.

Salene våre blir pyntet med akkurat passe skummel og gøy pynt, og de elevene som ønsker kan få lov til å kle seg ut i Halloween-kostymer. Men husk: kostymet skal kunne danses i! 😉

Pedagogene tilpasser dansetimen din med mye av det dere gjør til vanlig, men med Halloween-inspirert musikk, trinn og koreografier.

Vi danses – hvis du tørr! 😉

TEMAUKE 3: NØTTEKNEKKER-UKE
I uke 48 (Lillestrøm og Stovner, 28. november – 3. desember) og uke 49 (Løren og Majorstuen, 5.-10. desember) er det siste ordinære danseuke før juleferien. Denne markeres med juletema og julekos, og hva er ikke bedre enn den verdensberømte balletten “Nøtteknekkeren” som tema for uka?! Nøtteknekkeren er et magisk juleeventyr, og en fast juletradisjon for mange familier i hele verden.

Salene våre pyntes til jul, og pedagogene tilpasser alle dansetimene til gruppen og legger inn tema og musikk fra Nøtteknekkeren.

Hvis du vil kan du ta på deg en nisselue eller noe annet “julete” på dansetimen din.

Som vanlig avsluttes siste dansetime med pepperkaker for de av elevene som liker det, og på Lillestrøm og Majorstuen er også elevene så heldige at de får gløgg og saft.