Kjøp dansetøy hos oss!

Visste du at du kan bestille det du trenger av dansetøy rett fra oss? Vi har startpakker til nye elever i ballett (Danselek, Barneballett og Klassisk ballett nivå 1) i tillegg til det meste annet av nødvendig utstyr du trenger til dansingen din.

F.o.m. høsten 2008 tilbyr skolen salg av ballettøy og treningstøy. Her finner du forskjellig type sko, drakter, treningsbukser, treningstøy, tilbehør +++. Konkurransedyktige priser!

Alt dansetøy bestilles på mail direkte til Hanne Karoline på hanne_karoline@norskballettinstitutt.no

Hanne Karoline har kontortid tirsdager og torsdager.

Størrelser:

Klærne fungerer slik:
SC = Small Child (ca. 3-5 år)
MC = Medium Child (ca. 5-7 år)
LC = Large Childe (ca. 8-11 år)
SA = Small Adult (ca. 12-14 år)
MA = Medium Adult
LA = Large Adult

Husk størrelse og farge der det er et alternativ, og husk også på å skrive elevens navn, klasse og dag de danser + studiosted. Du får tilbakemelding om når det er klart til levering (blir som oftest utlevert av pedagogen på klasse) samt tilsendt faktura på e-post.

For å holde prisene nede på et hyggelig nivå, har vi ikke et stort lager med dansetøy, men bestiller dansetøy fra USA etter behov. Varene vil så være oss i hende 4-5 uker etter det.

Du kan under se hva vi har å tilby i pdf-dokumentene.

Ved kursstart selger vi et utvalg av dansetøyet vårt i resepsjonen i Lillestrøm. For avdelingene Lørenskog og Oslo må dansetøy bestilles per e-post også ved kursstart. Vi selger også dansetøy på forestillingene våre og ved diverse events.

Velkommen til vårt flotte utvalg av dansetøy!

Se skolens kleskoder i dokumentet under.