fbpx

Norsk Ballettinstitutt | Dansekurs, Danseskole & Ballettskole i Oslo og Viken

Flytting av NBI Lørenskog

Videre drift på NBI Lørenskog

Dessverre må vi meddele at Norsk Ballettinstitutt overfører danseklassene sine fra Lørenskog til Stovner/Lillestrøm fra og med sommeren 2020. Det vil derfor ikke være noe mer undervisning i Lørenskog-lokalene fra høsten 2020. 

Dette har vært avgjort før koronatider, så har ingenting med dagens situasjon å gjøre. 

Etter 19 år som danseskole på Lørenskog er det med tungt hjerte vi har tatt denne avgjørelsen. Men grunnen til dette er så enkel som at elevantallet på Lørenskog over lengre tid har gått gradvis nedover og nedover, og med forholdsvis høy husleie blir utgiftene for store til å drive videre.

Dette er ikke en tendens vi har ved våre andre studioer, og vi ønsker selvfølgelig ikke å miste dere som elever på NBI. Vi håper dere som danser på Lørenskog blir med oss videre på tilsvarende kurs hos oss på Lillestrøm eller Stovner, sammen andre Lørenskog-elever våre som allerede danser hos oss på Lillestrøm eller Stovner.

Når timeplanene for høsten er avklart (som jobbes med i disse dager) vil vi sende Lørenskog-gruppene direkte forslag til kurs som passer deg og ditt nivå videre på disse stedene.

Også er det som alltid fullt mulig å ta én eller flere ulike gratis prøvetimer når vi starter opp igjen etter sommeren for å finne det kurset og nivået som passer deg best videre. 🙂

Vi beklager at det for noen av dere vil bli lenger reisevei, men vil også benytte anledningen til å takke dere – både dere trofaste og «gamle» elevene m/familier, og også dere som kun har vært hos oss på Lørenskog en kort tid, og så håper vi å se dere igjen til mere danseglede og gøy i de andre dansesalene våre med pedagogene våre!  

Til informasjon vil pedagogene dere kjenner stort sett fortsette på NBI og ha ulike kurs på Stovner og Lillestrøm (med unntak av vikariater). Så muligheten for å «følge» din pedagog og kurs videre er der! Mer informasjon om dette kommer senere. 

Vi beklager ulempene dette medfører, og kommer til å savne å være en del av kulturtilbudet på Lørenskog.