fbpx

Norsk Ballettinstitutt | Dansekurs, Danseskole & Ballettskole i Oslo og Viken

jazzdans Lillestrøm

Jazzdans

Jazzdans er en dansestil som kjennetegnes av rytme, energi og mange morsomme trinn. Jazzdans er en danseteknisk stilart, hvor man blir kjent med typiske jazzelementer som blant annet isolasjon, dynamikk, rytmikk, attacker og hurtige temposkifter.


Denne dansestilen utvikler seg i takt med den til en hver tid eksisterende populærmusikk, og kan derfor ofte innholde elementer fra hip hop, funk, disco eller annen tidsriktig musikk. I en jazzdanstime lærer man en del teknikk gjennom oppvarmingsdelen, mens timen avsluttes med trinn på diagonal over gulvet og en dansekombinasjon.

 Vi tilbyr jazzdans fra 6 år og oppover (1. klassinger) og på alle nivåer. Vi har også en egen voksengrupper i jazzdans (se mer info her).

Velkommen til en fartsfylt og morsom dansetime!
For andre jazzdansbaserte treningsformer se hip hop, musikaljazz og steppdans.

Jazzdans nivå 1
Denne timen er for elever fra 6 år (1. klasse) og oppover, som ikke har danset jazzdans før (1.-4. klasse).

For elever som er nybegynnere, men eldre enn 1.-4. klassinger, hjelper vi på kontoret deg med å finne passende nivåer du kan ta prøvetime på, men med mer riktig aldersgruppe. Har vi et tilbud som er for din aldersgruppe som heter “Nye“/”Nye/litt øvet” er det dette kurset du skal melde på. 

Jazzdans, høyere nivåer
Det er kontoret som anbefaler nivå og pedagogen/kontoret som avgjør om eleven er dyktig nok og kan de grunnleggende trinnene for hvert nivå, og som avgjør om eleven kan fortsette nivå-stigningen. Vi anbefaler alle uansett å følge hvert nivå minimum 1 år (2 semestre), før man bytter.

Se øvrige fraværsregler i våre vilkår og betingelser i forhold til å følge nivåene våre oppover nivå-stigen. 

Her finner du pdf-filen «Jazzsyllabus» (læreplan i jazz) hvor du kan lese litt om hva vi forventer at elevene skal lære på hvert nivå.

Jazzsyllabus brosjyre (pdf)

Mer om jazzdans (Store Norske Leksikon)

Jazzdans nivå 1 (født 2017 eller eldre) går følgende tider våren 2024:

Lillestrøm
Mandager kl. 17.00

Majorstuen
Mandager kl. 17.35

Løren skole
Onsdager kl. 17.40  

Stovner
Onsdager kl. 17.50 


Kurset går over 14 ganger á 45 minutter og koster kr. 2970,-.

Semesteret begynner i uke 2/3 og siste undervisningsuke er uke 17/18. Det vil bli en «åpen klasse» for foresatte en gang i løpet av semesteret, og gruppen skal være med på elevforestillingen på Lillestrøm Kultursenter i slutten av april/begynnelsen av mai.  

Du må melde deg på vårens kurs/prøvetime via bookingen vår her: https://bal-vs3.icapire.net/. Påmelding for nye elever åpner 27. november.

Ved påmelding i bookingen skal det innbetales et innmeldingsgebyr på kr. 150,- via Vipps per ordre. Dette er en del av den totale kursavgiften din, men tilbakebetales ikke ved avmelding av kurset.

Påmeldingen er ikke bindende før dere har deltatt på første klasse som er en prøvetime. Men vi setter stor pris på en rask tilbakemelding hvis du ikke skal fortsette, både for å unngå faktura og ventelister.

Påmeldingen regnes som bindende etter prøvetimen hvis vi ikke får en mail av dere med oppsigelse av plassen.

For øvrige spørsmål se her: https://dansen.no/sporsmal-og-svar/ eller ta kontakt.


Velkommen! 🙂