fbpx

Norsk Ballettinstitutt | Dansekurs, Danseskole & Ballettskole i Oslo og Viken

Introkurs over 4 uker

Har du en liten danser hjemme, men usikker på om dansekurs er noe for dere? Prøv vår mulighet med 4 ukers introkurs, så kanskje du får svar!

Introkurset er for barn 3-5 år i barnedans og er hos oss på Lillestrøm, Stovner, Løren eller Majorstuen. Disse kursene går uten en foresatt inne i dansesalen.

Hvis du og barnet ditt trives hos oss etter de 4 ukene finner vi en plass til dere på et av våre andre ordinære kurs (der det er ledige plasser).

Barnedans er første skritt inn i dansens verden for veldig mange. Dette er for barn i alderen 3-6 år (frem til man begynner i 1. klasse på skolen), og vektlegger en lystbetont innføring i flere av dansens mange temaer. Bevegelsene trenes inn gjennom enkle øvelser og lek, hvor barna får brukt sine kreative evner. Øvelsene utvikler bl.a. kroppsbevissthet, konsentrasjon og koordineringsevne.

Introkurs 3-5 år f.o.m. mars avklares med kontoret, ta kontakt på post@norskballettinstitutt.no eller tlf. 46627478 hvis interesse.


Pris for 4 uker
kr. 770,-

Når kurset er slutt velger du selv å hoppe inn på et 14 ukers kurs eller ikke.
Pris for 14 ukers kurs kr. 2795,- (det gis rabatt ved senere kursstart)

Du må melde deg på vårens kurs/prøvetime via bookingen vår her: https://bal-vs3.icapire.net/

Ved påmelding i bookingen skal det innbetales et innmeldingsgebyr på kr. 150,- via Vipps/kortbetaling per ordre. Dette er en del av den totale kursavgiften din, men tilbakebetales ikke ved avmelding av kurset.

Påmeldingen er ikke bindende før dere har deltatt på første klasse som er en prøvetime. Men vi setter stor pris på en rask tilbakemelding hvis du ikke skal fortsette, både for å unngå faktura og ventelister.

Påmeldingen regnes som bindende etter prøvetimen hvis vi ikke får en mail av dere med oppsigelse av plassen.

For øvrige spørsmål se her: https://dansen.no/sporsmal-og-svar/ eller ta kontakt.

Velkommen! 🙂