fbpx

Norsk Ballettinstitutt | Dansekurs, Danseskole & Ballettskole i Oslo og Viken

Girly Style

Girly style (12 år+) er en ny dansestil på NBI høsten 2023. Det er en feminin dansestil som henter teknikker fra hip hop, commercial og jazz. Tidligere danseerfaring er anbefalt.

Girly Style er en dansestil som feirer femininitet og individualitet. Danserne kan uttrykke seg gjennom en rekke ulike bevegelser og skape en dans som er både leken og elegant. Stilen inneholder elementer fra en rekke andre dansestiler som jazz og street dance/hip hop. Danserne bruker ofte hele kroppen til å skape elegante bevegelser. Samtidig har Girly Style et sterkt fokus på isolasjoner og armbevegelser. 
Stilen er også kjent for sine funky og lekne bevegelser som gjenspeiler dansernes personligheter. Danserne bruker ofte dansen som en form for selvuttrykk og for å vise sin egen unike stil.

Gjennom å lære Girly Style vil elevene kunne utvikle bedre koordinasjon, økt selvtillit og selvuttrykk, da dansestilen krever presisjon og kontroll over bevegelsene. De vil også lære grunnleggende teknikker og bevegelser i Girly Style, som vil gi dem en sterk base for å utvikle sin egen dansestil og personlige uttrykk.

En annen viktig del av Girly Style er musikken. Danserne beveger seg i takt med musikken og bruker rytmen til å skape variasjon i bevegelsene sine. Stilen kan danses til en rekke ulike musikksjangere, inkludert hiphop, R&B og pop.

En vanlig time består av oppvarming med enkle bevegelser og mer avanserte tekniske kombinasjoner der vi jobber med kroppsbeherskelse, uttrykk og kroppens linjer. Våre faglig sterke og oppdaterte pedagoger bidrar med sin personlige stil og kompetanse.

Om du har erfaring fra andre dansesjangre, men kjenner at du ønsker å bli utfordret på musikalitet, innlevelse, feminitet og koreografi, så er dette klassen for deg!

Velkommen på en prøvetime! 🙂

Girly Style (født 2010 og eldre) går følgende tider høsten 2023:

Lillestrøm
Tirsdager kl 19.50 sal C
Pedagog: Jeffrey Zhang

Kurset går over 14 ganger á 55 minutter og koster kr. 2970,-.