fbpx

Norsk Ballettinstitutt | Dansekurs, Danseskole & Ballettskole i Oslo og Viken

Funkykids 4-6 år

Bli med på vårt nye dansetilbud! Funkykids er beregnet for barn 4-6 år som ønsker litt mer fart på dansetimen sin!

Funkykids er vårt nyeste program dedikert til favorittaldersgruppen vår (4-5 år) for å få dem til å bevege seg, riste løs, og viktigst av alt; ha det gøy!

For de danserne på 4-5 år som har masse energi og bare vil bevege seg til musikk har vi kurset “FUNKYKIDS”. Her er ikke fokuset på ballett som på “Barneballett 4-5 år”, men vi danser og beveger oss med morsomme øvelser, trinn og kombinasjoner tilpasset alderen. Musikken er en blanding av fengende barnemusikk og pop- og hiphop-inspirert passende for barn.

Øvelsene vil fokusere på å øve på eks. balanse, koordinasjon, kondisjon, styrke og kroppsbevissthet, men på en litt annerledes og “tøffere” måte enn på barneballetten. 

Alle våre danseklasser for den alderen gir de unge danserne muligheten til å oppdage magien ved bevegelse til musikk i en morsom, alderstilpasset og oppmuntrende omgivelse.


Funkykids-klassene foregår uten foreldre i salen
Vi har erfart at det er lettere å få både oppmerksomheten og utviklingen vi ønsker når det ikke er foreldre til stede som «stjeler» fokuset. Det er viktig at barna blir trygg på sin pedagog, og tryggheten er enklest for oss å bygge opp når foreldrene venter utenfor.

 

Dersom det er noen barn som syns det er veldig vanskelig å være alene i begynnelsen, bruker vi skjønn på de 2-3 første ukene. Da er det ok at en foresatt er med inn i dansesalen, men da stiller vi krav til at man er deltakende i løpet av hele klassen. Alle foreldrene som er med inn i dansesalen fungerer som rollemodeller for barna. Derfor er det viktig at alle er aktive og følger undervisningen.

I midten av semesteret har vi en åpen visningsklasse hvor foreldre får lov å komme inn og se på danseklassen.

Det er også viktig å komme (helst ferdig skiftet) 5-10 min. før klassen begynner, da vi erfarer at det er vanskeligere å få elevene trygge hvis de ikke er med fra klassens begynnelse. Ellers er det fint at den voksne som følger sitter i oppholdsrommet under klassen, slik at man er tilstede i tilfelle noe blir skummelt, barnet må på do o.l.

Ikke nøl med å ta kontakt med oss for spørsmål, og velkommen til en prøvetime! 🙂

Under finner du pdf-fil av vår «Syllabus» (læreplan for Funkykids) hvor du kan lese litt om hva pedagogene våre jobber ut ifra og hva vi forventer at elevene skal lære på hvert alderstrinn.

Syllabus Funkykids 4-5 år
Syllabus alle øvrige barneklasser NBI

Funkykids 4-6 år (født 2019-2020) går følgende tider høsten 2024:

Lillestrøm
Lørdager kl. 10.35 

Løren skole
Fredager kl. 17.10

Kurset går over 14 ganger á 45 minutter og koster kr. 3120,-.Merkedager

Oppstartsuke i uke 34: Kursene starter fra og med mandag 19. august.

Venneuke i uke 35: Ta med en venn eller flere på dansetimen din! 

Høstferie i uke 40: Det er ferie fra alle skolens ordinære kurs mandag 30/9 til og med søndag 6/10.

Siste ordinære undervisningsuke er uke 48: Mandag 25/11 til søndag 1. desember er siste ordinære undervisningsuke for semesteret.

Et utvalg av skolens dansegrupper skal være med på Førjulskos 2024 på Lillestrøm Kultursenter i begynnelsen av desember (informasjon kommer). 

Les vårt årshjul (pdf.) for høsten 2024 for mer info om temauker, visningsuke mm. 

Årshjul høst 2024


Du må melde deg på vårens kurs/prøvetime via bookingen vår her:
https://bal-vs3.icapire.net/. Påmelding for nye elever åpner 22. mai.

Ved påmelding i bookingen skal det innbetales et innmeldingsgebyr på kr. 150,- via Vipps per ordre. Dette er en del av den totale kursavgiften din, men tilbakebetales ikke ved avmelding av kurset.

Påmeldingen er ikke bindende før dere har deltatt på første klasse som er en prøvetime. Men vi setter stor pris på en rask tilbakemelding hvis du ikke skal fortsette, både for å unngå faktura og ventelister.

Påmeldingen regnes som bindende etter prøvetimen hvis vi ikke får en mail av dere med oppsigelse av plassen.

For øvrige spørsmål se her: https://dansen.no/sporsmal-og-svar/ eller ta kontakt.


Velkommen!
😊

Scroll to Top