fbpx

Norsk Ballettinstitutt | Dansekurs, Danseskole & Ballettskole i Oslo og Viken

Funkykids 4-5 år

Bli med på vårt nye dansetilbud! Funkykids er beregnet for barn 4-6 år som ønsker litt mer fart på dansetimen sin!

Våre danseklasser er den perfekte introduksjonen til bevegelse for din lille danser!
Begynnende med 2 år, kan danserne utforske kreativ bevegelse sammen med en voksen (Liten og Stor). Fra 3 år og oppover kan barna enten velge et program rettet mot ballett (DANSELEK/ BARNEBALLETT), hvor kroppsbevissthet, bevegelighet og styrke, samt noen enkle trinn rettet mot klassisk ballett, står i fokus. Musikken er både klassisk musikk og velkjente barnesanger.

For de danserne på 4-5 år som har masse energi og bare vil bevege seg til musikk, har vi et program som heter FUNKYKIDS, hvor de lærer forskjellige danser med spesialkomponerte sanger og dansetrinn for den aldersgruppen. Musikken er pop- og hiphop-inspirert tilpasset alderen, og inneholder original musikk fra prisvinnende låtskrivere hos Disney, Netflix og Marvel.

Funkykids er vårt splitter nye program dedikert til favorittaldersgruppen vår (4-5 år) for å få dem til å bevege seg, riste løs, og viktigst av alt, ha det gøy!

På Funkykids tar NBIs pedagoger utgangspunkt i et program som heter “Dancely”, som er skapt av Dance Studio Owner Assosiation (som NBI er en del av). Dancely har original koreografi fra verdenskjente dansere, som vet nøyaktig bevegelsene som får barna til å hoppe av glede og spenning. Dine små kommer til å ha det så gøy! 

Hver dans vil fokusere på å øve på eks. balanse, koordinasjon, kondisjon, styrke og kroppsbevissthet, men på en litt annerledes og “tøffere” måte enn på barneballetten. 

Alle våre danseklasser for den alderen gir de unge danserne muligheten til å oppdage magien ved bevegelse til musikk i en morsom, alderstilpasset og oppmuntrende omgivelse.


Funkykids-klassene foregår uten foreldre
. Vi har erfart at det er lettere å få både oppmerksomheten og utviklingen vi ønsker hvis det ikke er noen foreldre tilstede som «stjeler» fokuset, og dette har vi positive erfaringer med. Vi er ikke så strenge på dette de første 2-3 ukene hvis eleven synes det er vanskelig å være alene, men da krever vi at den foresatte er med og danser. 

Det er også viktig å komme 5-10 min. før klassen begynner, da vi erfarer at det er vanskeligere å få elevene trygge hvis de ikke er med fra klassens begynnelse. Ellers er det fint at den voksne som følger sitter i oppholdsrommet under klassen, slik at man er tilstede i tilfelle noe blir skummelt, barnet må på do o.l.

Ikke nøl med å ta kontakt med oss for spørsmål, og velkommen til en prøvetime! 🙂

Funkykids 4-5 år (født 2018-2019) går følgende tider høsten 2023:

Lillestrøm
Lørdager kl. 10.35 

Løren skole
Tirsdager kl. 16.45

Kurset går over 14 ganger á 45 minutter og koster kr. 2970,-.

Semesteret begynner i uke 34/35 og siste undervisningsuke er uke 48/49. Det vil bli en «åpen klasse» for foresatte en gang i løpet av semesteret, og det er også mulig at gruppen skal være med på juleforestillingen på Lillestrøm Kultursenter i desember.

Du må melde deg på høstens kurs/prøvetime via bookingen vår her: https://bal-vs3.icapire.net/.

Ved påmelding i bookingen skal det innbetales et innmeldingsgebyr på kr. 150,- via Vipps/kortbetaling per ordre. Dette er en del av den totale kursavgiften din, men tilbakebetales ikke ved avmelding av kurset.

Påmeldingen er ikke bindende før dere har deltatt på første klasse som er en prøvetime. Men vi setter stor pris på en rask tilbakemelding hvis du ikke skal fortsette, både for å unngå faktura og ventelister.

Påmeldingen regnes som bindende etter prøvetimen hvis vi ikke får en mail av dere med oppsigelse av plassen.

For øvrige spørsmål se her: https://dansen.no/sporsmal-og-svar/ eller ta kontakt.

Velkommen! 🙂

Lenge å vente til kursstart i august?

Vi har “forsommerkurs” på Lillestrøm og Majorstua i mai-juni. Velkommen til et 4 ukers kurs frem mot sommeren! 

Les mer og påmelding her

Vi har også Mini-Dansecamp på NBI Majorstua i sommerferien. Her følger vi et morsomt eventyr/tema gjennom hele dagen, og barna er i “barnehage” (uten foresatte) med våre høyskoleutdannede dansepedagoger 3 timer i strekk i en uke eller flere uker (mandag-torsdag). Campen er tilpasset barn 4-6 år.

Les mer og påmelding her