fbpx

Norsk Ballettinstitutt | Dansekurs, Danseskole & Ballettskole i Oslo og Viken

Tania Rodriguez

Tania er en nydelig ballettpedagog vi er stolte over og ha tilknyttet NBI.

Hun skal i første omgang undervise i ballett på sommerkurset vårt i august 2020 (Lillestrøm), og har også noen privattimer hos oss.

Tania er opprinnelig fra Mexico og utdannet danser og pedagog fra Nasjonalballettskolen “Nellie Compobello” i Mexico City. Hun har jobbet som ballerina i Nasjonalballetten i Mexico  (Compania Nacional de Danza, Mexico, 1994-2005), og fullført Teachers Training Program for Professional Dancers 1 og 2 ved Canada National Ballet School, samt undervist ved samme skole (2004-2006). 

Tania er en etterspurt ballettpedagog med mye erfaring, og har de siste 14 årene undervist ved så godt som alle danseutdannelser i Norge. Hun er i dag pedagog i prosjektet “DanseFOT” (regionalt fordypnings- og talentprogram for ungdomsskoleelever i Viken), samt underviser på Spin Off Forstudium i Dans og på Norges Dansehøyskole, og har også vært professor i ballett ved KHIO (Kunsthøyskolen i Oslo). Hun underviser også ved PRODA (profesjonell danseundervisning for utdannede dansere/pedagoger).