fbpx

Norsk Ballettinstitutt | Dansekurs, Danseskole & Ballettskole i Oslo og Viken

barnedans Lillestrøm

Danselek 3-4 år

Dette er første skritt inn i dansens verden for veldig mange. Kurset er for de aller minste på 3-4 år, og vektlegger en lystbetont lek med flere av dansens mange temaer.

Kurset jobber fram dynamikk, leker med barnas fleksibilitet og styrke, innfører bevisstgjøring av kroppen gjennom ulike leker og jobber fram både konsentrasjon og evne til å ta imot lærdom. Koordinering, rombevissthet og musikalitet er andre temaer det jobbes rundt. Det hele skal være en lystbetont og danseglad time, som er ment å være en myk innføring i noen av ballettens mange kvaliteter.
Vi bruker barnevennlig musikk – både klassisk musikk og klassikere innenfor barnemusikk.

 Danselek-klassene foregår uten foreldre.
Vi har erfart at det er lettere å få både oppmerksomheten og utviklingen vi ønsker hvis det ikke er noen foreldre tilstede som «stjeler» fokuset, og dette har vi positive erfaringer med. Vi er ikke så strenge på dette de første 2-3 ukene hvis eleven synes det er vanskelig å være alene, men da krever vi at den foresatte er med og danser. 

Den siste klassen i semesteret derimot får foreldre/familie lov til å være med inn og se hva vi har jobbet med. Informasjon om dette blir gitt når semesterslutt nærmer seg.

Det er også viktig å komme 5-10 min. før klassen begynner, da vi erfarer at det er vanskeligere å få elevene trygge hvis de ikke er med fra klassens begynnelse. Ellers er det fint at den voksne som følger sitter i oppholdsrommet under klassen, slik at man er tilstede i tilfelle noe blir skummelt, barnet må på do o.l.

Barna som går på danselek 3-4 år er de eneste som ikke er med på elevforestillingene vi har i slutten av hvert vårsemester. Dette er fordi vi synes elevene bør være litt eldre for å være på scenen, slik at dette oppleves som en spennende og positiv erfaring, istedenfor skremmende og negativt.  

Ikke nøl med å ta kontakt med oss for spørsmål, og velkommen til en prøvetime!

Danselek 3-4 år (født 2018-2019) går følgende tider våren 2023:

Lillestrøm
Lørdager kl. 10.20 (også introkurs over 4 uker 3-5 år*)

Stovner
Lørdager kl. 09.45
Lørdager kl. 12.40 – Introkurs over 4 uker 3-5 år*

Løren skole
Lørdager kl. 09.45 (også introkurs over 4 uker 3-5 år*)

Majorstuen
Onsdager kl. 16.45
Lørdager kl. 09.00
Lørdager kl. 11.30 – Introkurs over 4 uker 3-5 år*

*«Introkurset» går kun over 4 uker og koster kr. 770,-. Når kurset er slutt velger du selv å hoppe inn på et 14 ukers kurs eller ikke. Les mer her

Kurset går over 14 ganger á 40-45 minutter og koster kr. 2795,-.

Semesteret begynner i uke 2/3 og går over 14 uker. Vi følger skolenes ferier. Det vil også bli en ”åpen klasse” for foresatte en gang i løpet av semesteret.

Du må melde deg på vårens kurs/prøvetime via bookingen vår her: https://bal-vs3.icapire.net/.

Ved påmelding i bookingen skal det innbetales et innmeldingsgebyr på kr. 150,- via Vipps/kortbetaling per ordre. Dette er en del av den totale kursavgiften din, men tilbakebetales ikke ved avmelding av kurset.

Påmeldingen er ikke bindende før dere har deltatt på første klasse som er en prøvetime. Men vi setter stor pris på en rask tilbakemelding hvis du ikke skal fortsette, både for å unngå faktura og ventelister.

Påmeldingen regnes som bindende etter prøvetimen hvis vi ikke får en mail av dere med oppsigelse av plassen.

For øvrige spørsmål se her: https://dansen.no/sporsmal-og-svar/ eller ta kontakt.

Velkommen! 🙂